1.000 TL'lik Sosyal Yardımlar İkamette Ödenecek

1.000 TL'lik Sosyal Yardımlar İkamette Ödenecek
  • 03 Nisan 2020, Cuma 11:54

Ceyhan'da 01 Nisan 2020 tarihinden itibaren ödenmeye başlanan ancak Ptt Şubeleri, Ptt ve Banka Atm'leri önünde, toplum sağlığını tehdit edecek şekilde oluşan yoğunluk sebebiyle 2020 sayılı Kanun kapsamında, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca doğrudan hesaplara aktarılmaya başlanan 1.000 TL'lik sosyal yardımlar, bugünden (03 Nisan, Cuma) itibaren Ceyhan Kaymakamlığı'nca yapılacak görevlendirmelerle Ptt görevlileri, güvenlik görevlileri ve vakıf personeli tarafından hak sahiplerine kendi ikametlerinde elden ödenecek. 

Konu ilgili olarak Kaymakam Dr.Bayram Yılmaz'ın başkanlığında, "02 Nisan günü saat 21.00'de, Kaymakamlıkta Emniyet, Jandarma, Ptt ve Vakıf yöneticilerinin katılımı ile yapılan toplantıda oluşturulan dağıtım planına göre yardımlar en hızlı şekilde hak sahiplerine ulaştırılacak. 

Aynı tedbir kapsamında, Ptt Şubeleri bugünden itibaren, sadece sosyal yardımları alıp ikametlere götürmek üzere Ceyhan Kayamakamlığı'nca görevlendirilen personele hizmet verecek; doğrudan hak sahiplerine hizmet vermeyecek.

Hak sahibi Vatandaşların hesaplarına yatırılan 1000 TL'lik sosyal yardımlar, diğer merkezi ödemeler gibi normal şartlarda 6 (altı) ay süreyle hak sahibi Vatandaşların hesaplarında kalıyor ve bu süre içerisinde istenildiği zaman da çekilebiliyor." açıklamasında bulundu. 

Virüs nasıl bulaşır, korunmanın yolları nelerdir? İşte yanıtı Virüs nasıl bulaşır, korunmanın yolları nelerdir? İşte yanıtı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık