10 binlerce Ceyhanlı, imza kampanyasına katıldı

10 binlerce Ceyhanlı, imza kampanyasına katıldı
  • 19 Mart 2020, Perşembe 22:06

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’a yapılan haksızlığa karşı başlatılan imza kampanyasına on binlerce Ceyhanlı katıldı.

13 yıl önce almış olduğu 10’ar ay iki cezadan dolayı mazbatası alınmak istenen ‘Ceyhan’ın Derman’ı Kadir Aydar’a destek veren vatandaşlar YSK’nın alacağı kararı bekliyor. Vatandaşların yanı sıra bugün olağanüstü toplanan oda başkanları Kadir Aydar için birlik mesajı verdi.

İmzasıyla destek veren Oda Başkanlarının arasında dikkat çeken isimler vardı. Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Cumhur İttifakı’na destek veren Şeref Can, Yine Ak Parti’de aday adayı süreci yaşayan Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı İbrahim İkidağ ve MHP’ye gönül veren bir çok oda başkanları, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın görevine devam etmesi için imza kampanyasına katıldılar.

Ceyhan, topyekûn Kadir Aydar’ın etrafında birlik mesajı verirken, YSK’nın almış olduğu savunma tepkilere neden oldu.  Yanlıştan dönüleceği günü bekleyen Ceyhanlılar, “Dünyanın mücadele ettiği Korona Virüs hastalığının, ülkemizde yaygınlaştığı şu günlerde, Kadir Aydar için on binlerce insanın imzasını görmemezlikten gelinmeyeceğini umut ediyoruz. Kadir Aydar’ın 11 ayda neleri başardığını herkes gördü, birileri de YSK’ya göstermeli.  YSK, Ceyhanlıların sesini duymalı. Ak Partilisi, CHP’lisi MHP’lisi Kadir Aydar için imza verdi.  Ceyhan’daki birlik ve beraberliği YSK temsilcileri görmeli.  “Derman Kadir” göreve devam etmeli.” Sözleri ile duygu dolu anlar yaşadılar.

 

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık