Zafer Koç Tam Adan TV' ye Konuk Oldu.

Tam Adana TV 'de ekranlara gelen Hodri Meydan konuğu ABB Meclis Üyesi Sayın Zafer Koç oldu. Koç; önemli açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

Zafer Koç Tam Adan TV' ye Konuk Oldu.
  • 22 Temmuz 2023, Cumartesi 12:48

ZAFER KOÇ, HODRİ MEYDAN'DA KONUŞTU!

ABB Meclis Üyesi Sayın Zafer Koç, Hodri Meydan'a konuk oldu. Ersin Sucu'nun hazırlayıp, sunduğu TAM ADANA TV'de yayınlanan Hodri Meydan'da Koç şöyle konuştu: "Hodri Meydan konuğu olmaktan mutluyum. Sizlerin aracılığıyla buradan Ceyhanlı hemşerilerimize selamlarımı iletiyorum. Temmuz ayı meclis toplantısında Ceyhan Belediye Başkanı'nın borçlanma yetkisi talebi meclisten red oyu aldı. Bildiğiniz üzere iş, işçiye gelince para yok; borçlanmaya gelince borçlanalım diyen bir yönetim var. 470 milyonluk bir bütçe ile ödenmeyince, biz de milletimizin parası reklama afişe gitmesin, Ceyhan'ın geleceği ipotek altına alınmasın ve altını çizerek söylüyorum; "Gider ayak Ceyhan'ımız 40 milyon lira daha borçlanmasın" diyerek, borçlanmaya red oyunu kullandık. Millet ittifakı ortağı İYİ Partili meclis üyelerimiz de inandırıcı olmadığı için red verdi. 479 milyonluk bütçeyle ödeyemiyorsanız oturun, nerede hata yaptım diye düşünün isterseniz.

"BUNLARIN DERTLERİ CEYHAN DEĞİL"

Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Zafer Koç, vatandaşların sorunlarını bir bir gündeme getirdi. Koç; "Sinek problemine çözüm bulamayan yönetim ile karşı karşıyayız. Sinekle mücadele lavra döneminde başlatılmalıydı. Ceyhan Belediyesi asli görevini yapsa bize yeter."

"HEPSİNİN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ"

Zam konusuna gelince; Biz de zam konusunda vatandaşlarımızın tepkisi ile karşılaşıyoruz. 6 Şubat asrın felaketi olan depremin Türkiye ekonomisine maliyeti 126 milyar dolar. Şimdi bu felaketin ülke ekonomisine olan zararını azaltmak için kamusal alanda tasarrufa gidiliyor. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde AK Parti iktidarında gerek bu zamların, gerek ekonominin, gerek enflasyonun en güzel seviyeye gelmesi için gereken adımları atıyoruz. İnsanlarımız müsterih olsun. Her zaman olduğu gibi yine söylüyoruz; yaparsa AK Parti yapar, yaparsa Recep Tayyip Erdoğan yapar. İnşallah bu zor günlerde hep birlikte atlatacağız, aşacağız."

"ADAY DEĞİLİM DEMİYORUM"

Zafer Koç, 2024 yerel seçimlerde aday olup olmayacağı sorusuna şöyle cevap verdi: "Ben partimizin kurulduğu günden beri içindeyim. Siyasi ahlakı, siyasi terbiyeyi bilen birisiyim. Özellikle yerel seçim süreci, adaylık süreci Eylül ayından sonra daha da hızlanacak. Aday değilim demiyorum ama önümüzdeki günlerde parti büyüklerimiz de İl Başkanını belirledikten sonra, kongre süreci olduktan sonra, adayım diyecek medeni cesarete sahibim. Allah izin verirse de o gün geldiğinde gerekli açıklamaları yaparım." diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık