Yumurtalık'ta Turgut Erişmen Sesleri!

Yumurtalık'ta Turgut Erişmen Sesleri!
  • 25 Aralık 2023, Pazartesi 14:16

Yumurtalık’ı dünyanın gündemine taşıyıp, refah ve kültür seviyesi yüksek; insanların yaşamaktan keyif aldığı bir yumurtalık inşa etmeyi hedefleyen CHP Yumurtalık Belediye Başkan aday adayı Turgut Erişmen’e destek yağıyor. Yumurtalık’ı ‘Akdenizin İncisi’ yapacak tek isim olarak konuşulan Erişmen’in projeleri Yumurtalık’ta büyük yankı uyandırdı.

Festivaller, Yumurtalık’a gelen insanların mutlu olabileceği kültürel ve sosyal etkinliklerle birlikte yeni yaşam alanları oluşturup, mavinin yeşille buluştuğu pırıl pırıl deniziyle fark yaratan bir Yumurtalık’ı inşa etmek için yola çıkan CHP Yumurtalık Belediye Başkan aday adayı Turgut Erişmen Yumurtalık’ta ‘ustalık dönemi’ için kolları sıvadı. 

Yumurtalık’ta Kadınlar İşsiz Kalmayacak!

Yumurtalık’lı kadınlara iş sahaları oluşturularak, üretime dahil edilecek. Narenciye ve seralarla ailelerinin geçimlerine katkı sağlayacak önemli projelerle Yumurtalık’lı kadınlara yönelik çalışmalar heyecan yarattı. İşsizliğin önüne geçmek için projeler üreten Erişmen’e destek kadınlardan geldi. Kadın girişiminin önündeki en büyük engellerden olan sermayeye erişim sorununu çözerek Yumurtalık’ta işsizlik sorunu Turgut Erişmen’le son bulacağı öne sürüldü. 

Yumurtalık Turizmle Kalkınacak!

Yumurtalık’lı vatandaşların huzur ve güven içerisinde yaşayacağı modern ve refah seviyesi yüksek bir Yumurtalık vaadinde bulunan CHP Yumurtalık Belediye Başkan aday adayı Turgut Erişmen; Denizi, yeşili, sosyal ve kültürel yaşamanın yanı sıra sahip olduğu ekonomik potansiyeli ve turizmiyle Yumurtalık’ı hak ettiği yere taşıyacağını ifade etti. Altyapı hamleleriyle, atıksu ve kanalizasyon sorununu çözüp sivrisinek sorununu Yumurtalık’ta son bulacağını söyleyen Erişmen, tanıtım hamleleri ve hizmetlerle de Yumurtalık’ı turizmle kalkındıracağız” dedi. 

Yumurtalık’ta Gençler İşsiz Kalmayacak!

Yumurtalık CHP Belediye Başkan aday adayı Turgut Erişmen Yumurtalık’lı gençleri işsizlikten kurtaracağını ifade etti. Bilim ve Teknoloji alanlarında gençlerin girişimciliğini arttırmak, fuarlara katılmak, ar-ge ve inovasyon faaliyetleri yürütmek, yerli ve yabancı üniversitelerle işbirliği yapmak, yeni teknolojileri takip etmek, dron gibi ürünlerin kullanımı ile çeşitli faaliyetler gerçekleştirmek ve farkındalık oluşturarak gençlerle mutlu Yumurtalık inşa edeceğiz diyen Erişmen, gençlerin önünü açacağını söyledi. 

Yumurtalık’ta Altyapı ve Mezarlık Sorunu Kalmayacak!

Yumurtalık’ın altyapı sorununun çözümünü bilen CHP Yumurtalık Belediye Başkan aday adayı Turgut Erişmen, “Altyapı çalışmalarını en kısa sürede tamamlayıp, hizmet kalitesini yükselterek Yumurtalık’ı daha yaşanabilir bir ilçe haline getireceğim” dedi. Kentleşmenin aldığı hız ve biçim karşısında mezarlık alanlar yeniden kullanım, küçülme, kırsal alanlara taşınma ya da yok olma gibi etkilerinin her zaman olduğu ifade edildi. Erişmen, Yumurtalık’ta altyapı sorununu ve mezarlık planlamasını daha önemli hale getireceğini ifade etti.

Yumurtalık’ta Otopark Sorunu Kalmayacak!

Tarım ve Turizmiyle öne çıkan Yumurtalık’ta yaşanan otopark sorunu bir türlü çözüme kavuşmayınca, Erişmen duruma el attı. Yumurtalık’ta otopark sorununu bir an önce çözüme kavuşturacağını ifade eden CHP Yumurtalık Belediye Başkan aday adayı Turgut Erişmen, görüntü kirliliğine son vereceğiz. Alternatif çözümle üreterek, merkezde yaşanan otopark sorununu çözüme kavuşturacağız. Yaz aylarında yoğun kalabalıkla karşı karşıya kaldığımız ilçemizde, çarşı merkezinde yaşanan otopark krizine son vereceğiz” ifadelerini kullandı. 

Yumurtalık’ı Dünyaya Tanıtacağız!

Üreticilerimizin kazancı ve rekabet gücü artacağı gibi tüketicilerin sağlığı da bizim için önem arz eden diyen Turgut Erişmen, Turizmde olduğu gibi tarımda da hamleler yapacağını, Yumurtalık’lı çiftçilerin yanında olacağının sözünü verdi. Avrupa’nın Rotterdam’ı konumuna gelen Ceyhan ve Yumurtalık’ı dünyanın da gündemine taşıyıp, Yumurtalık’ı dünyaya tanıtacak tüm çalışmalarının hazır olduğunu ifade etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık