"Yalan Söyle"

  • 05 Haziran 2024, Çarşamba 20:55

31 Mart yerel seçimlerinde, Cumhur ittifakı adayı Erol Kahraman seçim boyunca, Ceyhan Belediye Başkanlığı'nı kazandığında yapacaklarını ve yapmayacaklarını anlatmıştı. 

Erol Kahraman'ın söylemleri vatandaşlar nezdinde teveccühle karşılansa da, sandıktan çıkan sonuç öyle demiyordu. 

 Vatandaş, Kahraman'dan iş istiyordu; "Belediyede onca çalışanlar var, onları işten çıkarıp, sizleri işe alamam. Ama ihtiyaç duyulduğu takdirde, mutlaka değerlendiririm" Ayrıca özel sektörde iş isteyenlere iş bulacağını söylüyordu.

"Ceyhan Devlet Hastanesi ve TOKİ'nin yanlış yere yapıldığını söylüyordu. Şiddetli yağan yağmur Kahraman'ı doğruladı. 

 "Seçimlerde hiç kimseye vaatte bulunmadı..."

 Eski Ceyhan özlemini şiirlerle anlatıyordu vatandaşlara... 

Şiir okuma, yalan söyle diye baskı üstüne baskı geliyordu! O ısrarla kandıramam kimseleri deyip, geziyordu sokak sokak...

AK Parti'den bazı aday adayları, eski ilçe başkanları, meclis üyeleri, eşine, dostuna iş isteyenler; belediye başkan yardımcılığı, daire müdürlükleri, meclis üyelikleri personel anlaşmaları, atamalar, Büyükşehir'den Ceyhan'a başkan yardımcısı olarak alalım diyenler, daha neler neler....

Ben kimseye yapamayacağım sözleri vermem tepkisiyle karşılaşanlar; ya hainlik yapmanın peşine gittiler, ya başka partilerin kayığına bindiler.

Cumhur İttifakı adayı Erol Kahraman düşüncelerini bir bir sıralarken, etrafında çöreklenen çok bilmişler, bol bol yalan söyle sözleriyle Kahraman'ı yönlendirmek istediler, her defasında ret edildiler.

"Ben yapamayacağım hiçbir şeyin sözünü vatandaşa vermedim, vermem de" diyordu. Kahraman, öyle de yaptı, seçimi kaybetti. 

Erol Kahraman, "Ben kaybetmedim, Ceyhan Kaybetti" diyordu. 

Yalanlarla gemisini karaya çıkaranlar, yalan söyle diye bas bas bağıranlar, aynı kişiler...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık