Vali Elban’dan Kurban Bayramı Mesajı

Vali Elban’dan Kurban Bayramı Mesajı
  • 19 Temmuz 2021, Pazartesi 23:44

VALİ SÜLEYMAN ELBAN’IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

İçinde pek çok güzellikleri ve nice hikmetleri barındıran bir bayrama daha kavuşmanın heyecanı ve sevinci içerisindeyiz. Mübarek Kurban Bayramı'nızı en kalbi duygularımla kutluyor, bayramın; şehrimiz, ülkemiz, tüm İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Bayramlar; birlik, beraberlik, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşmanın pekişmesine, toplumsal dayanışmanın güçlenmesine katkı sunan; kırılan kalplerin onarılmasına, küskünlüklerin sona ermesine vesile olan müstesna zamanlardır. 

Bayramlarımızın özünde paylaşma, bölüşme, dayanışma vardır. Bu anlayışın vermiş olduğu maneviyatla bayramları; tevhid şuuru aşılayan, benliğimizi yenileyen, imanımızı coşturan kutlu günler olarak yaşarız. Bu manevi ortamın taşıdığı anlamın ve önemin değerini biliriz. İçimizde oluşturduğu sevinç, coşku, yardımlaşma ve dayanışma duygularıyla hemhal olur; bu duyguları hayatımızın her gününe taşıyabilmek için de büyük bir çaba ve gayret gösteririz. 

Dünyada ve ülkemizde yaşanan koronavirüs salgını sebebiyle zor bir dönemden geçtiğimiz şu günlerde maalesef bu bayramı da biraz buruk geçireceğiz. Bu özel günlerin güzelliği olan büyüklerimizin ellerini öpemeyeceğiz. Küçüklerimizi kucaklayamayacağız ama en azından bir ve beraber olmanın sevinciyle bayram neşemizi çoğaltacağız. Türk milleti olarak tarihimizden, kültürümüzden, medeniyetimizden aldığımız güç ve sorumlulukla sevgimizi, muhabbetimizi daha da büyütüp pekiştireceğiz. Her bayram olduğu gibi bu bayram da kırgınlıkları unutacağız ve çevremizdeki insanlara özellikle de çocuklarımıza ve muhtaçlarımıza gereken ilgiyi ve değeri göstereceğiz.

Değerli Hemşehrilerim, 

Adana Valiliği olarak vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı huzur ve güven içerisinde geçirmeleri için ilgili kamu kurum ve kuruluşlarımız eliyle gerekli tüm önlemler alınmıştır. Bayram süresince; güvenlik, sağlık, temizlik, ulaşım, gıda, zabıta ve itfaiye hizmetleri başta olmak üzere tüm hizmet alanlarında herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmaması adına tüm kurumlarımız çalışmalarını aralıksız ve kesintisiz bir biçimde sürdürecek. Bayram boyunca Adanalı hemşerilerimize en güzel hizmetleri sunacak tüm personelimize çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum. 

Kıymetli Adanalı Kardeşlerim, 

Yollarda kaybedilen zamanın telafisi mutlaka vardır ama kaybedilen canların, çekilen acıların telafisi yoktur. Bu sebeple yola çıkacak vatandaşlarımızın trafik kurallarına azami ölçüde uymalarını önemle rica ediyorum. 

Birlik ve dirlik içerisinde nice bayramlara kavuşma temennisiyle başta şehit yakınlarımız ve kahraman gazilerimiz olmak üzere Adanalı hemşehrilerimin, milletimizin ve bütün İslâm âleminin Kurban Bayramı’nı kutluyor; sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Kaymakam Yılmaz'ın Kurban Bayramı Mesajı Kaymakam Yılmaz'ın Kurban Bayramı Mesajı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık