Vali Elban, 'İnsanımıza hizmet etmek bizim önceliğimiz'

Vali Elban, 'İnsanımıza hizmet etmek bizim önceliğimiz'
  • 20 Ocak 2021, Çarşamba 19:21

VALİ ELBAN KARAİSALI İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

Vali Süleyman Elban, sık sık gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerini Karaisalı ilçesine gerçekleştirdiği ziyaretle sürdürdü. İlçeye gerçekleştirdiği ziyarette ilk olarak Karaisalı Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Elban, burada Kaymakam Mehmet Kaya ile Kaymakamlık personeli tarafından karşılandı.

Kaymakam Kaya’dan ilçenin genel durumu, ilçede gerçekleştirilen kamu hizmetleri ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler alan Vali Elban, “ Devletimizin öncelikli amacı daima vatandaşımıza en iyi hizmeti ulaştırmaktır. Bizler, devletimizin bu hedefini gerçekleştirmesini sağlamakla yükümlüyüz. İlimizin tüm noktalarındaki vatandaşlarımıza kamu hizmetini ulaştırmak ve insanımıza hizmet etmek bizim de önceliğimiz. İnsanımızın mutluluğu bizim de mutluluğumuzdur. Bunun için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.” dedi.

İlçe genelinde koronavirüse karşı alınan tedbirlerin sıkı sıkıya uygulanmasının gerekliliğine de değinen Vali Elban, vatandaşın sağlığını korumak için salgınla mücadele çalışmalarının aralıksız bir şekilde sürdürülmesi gerektiğini belirtti. İlçede yürütülen tüm çalışmalar için Kaymakam Mehmet Kaya’ya teşekkür eden Vali Elban, ilçede gerçekleştirdiği temaslarını Karaisalı İlçe Jandarma Komutanlığı ile Karaisalı İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretleriyle sürdürdü.

Ziyaretleri sırasında vatandaşların huzurunun ve güvenliğinin sağlanması için ilçe genelinde gerçekleştirilen asayiş faaliyetleriyle ilgili yetkililerden detaylı bilgiler alan ve yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Vali Elban, “Vatandaşımızın huzurunu ve güvenilir bir ortamda yaşamalarını sağlamak bizim için çok önemli. Bu amaçla görevini mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca ifa eden tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ile İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Taşkın Keleş’in de hazır bulunduğu ziyaretler sırasında ilçe esnafıyla da bir araya gelen Vali Elban, iş yerlerinde ziyaret ettiği esnafla tek tek sohbet edip, esnaftan koronavirüs salgınına karşı daima tedbirli davranmalarını ve salgından korunmak için belirlenen tüm kurallara dikkatlice uymalarını rica etti. Kendisine gösterdikleri ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı ilçe esnafına teşekkür eden Vali Elban, esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

Bakan Varank, Ceyhan’da incelemelerde bulundu Bakan Varank, Ceyhan’da incelemelerde bulundu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık