Ülkü Ocakları'ndan "Zamanda Yolculuk" Etkinliği

Ülkü Ocakları'ndan
  • 03 Ocak 2024, Çarşamba 14:31

11 İlçe Ülkü Ocağı’na üye gençlerin yoğun katılım sağladığı ve 20 soru üzerinden yapılan puanlama sonucu; Sarıçam Ülkü Ocakları birinciliği elde etti. Yüreğir Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen yarışmada; Genel Kültür, Sanat, Bilim ve Ülkücü Hareket’in tarihçesini de içeren soruların yer aldığı yarışma öncesi saygı duruşu yapıldıktan sonra akabinde İstiklal Marşı okundu. Ardından Kur’an tilaveti gerçekleştirildi. Yarışma öncesinde söz alan Adana Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy; katılımcılara teşekkür etti.

Başkan Tutsoy konuşmasında; “Ülkü Ocakları olarak Odak 2023’ten Bilgi akınına, Uzem’den Ocaktabul’a, Yapay zekadan Topraksız tarıma, Türk büyüklerinden 16 Türk devletine kısacası ZAMANDA YOLCULUĞA, Sanattan spora ve dini programlara kadar, Adana Ülkü Ocakları İl

Başkanlığı olarak bir çok sosyal faaliyet ve sorumluluk projelerimizle Adana’mızın dört bir yanındaki gençlerimize ulaşarak, bilinçli bir nesil yetiştirme gayreti içerisindeyiz” dedi. Adana Ülkü Ocakları Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcıları eşliğinde jürinin değerlendirmeleri sonucunda; Sarıçam Ülkü Ocakları birinci, Seyhan Ülkü Ocakları ikinci, Yumurtalık Ülkü Ocakları da üçüncülüğü elde etti. Yarışmada sonuçların açıklanmasının ardından söz alan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı; etkinliğe katılım sağlayan Ülkü Ocakları’ndan gençleri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Adana Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy; Seyyid Ahmet Arvasi Bilgi Yarışması’na konuk olarak katılım sağlayan; MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı’nın yanı sıra MHP Genel Başkan Danışmanı ve Önceki Dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Karaisalı Belediye Başkanı Sadettin Aslan, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Genel Başkan Başdanışmanı, İl Başkan Yardımcıları, İlçe Başkan ve Yardımcıları ile KAMUSEN İl Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, KAÇEP Başkan ve Yönetimi ile haziruna teşekkür etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık