"TEŞEKKÜRLER CEYHAN"

  • 29 Mayıs 2023, Pazartesi 16:58

AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy Ceyhanlı'lara teşekkür etti.

Başkan Özsoy: "28’inci Dönem Milletvekili ve 2. Tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerini milletimizin yüksek ferasetiyle birlikte tamamlamış bulunuyoruz. Hem 14 Mayıs’ta hem de 28 Mayıs’ta sandıklara giderek milli iradeye sahip çıkan, Cumhur İttifakı ortaklarımız başta olmak üzere bizlere destek veren tüm Ceyhanlı hemşehrilerimize minnettarız. Ceyhan’da AK Partimizi 30060 oyla, Cumhur İttifakımızı 43530 oyla açık ara birinci yapan tüm yol arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Her iki turda Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın oy oranını yükseltmenin gururunu yaşıyoruz. %47,4 oy oranı ve 44646 oyla Sayın Cumhurbaşkanımıza bugüne kadar Ceyhan’dan verilen en büyük desteğe katkı koyan tüm Ceyhanlı hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Seçim günü sandıklarda görev alan tüm sandık kurulu üyelerine, müşahitlerimize, muhtarlarımıza, emniyet güçlerimize, kamu görevlilerimize, basın mensuplarımıza ve gönüllü olarak çalışan tüm hemşehrilerimize emekleri için ayrıca teşekkür ediyoruz. Partimizin durmak yorulmak bilmeyen; Ceyhan’ımızın 112 mahallesinde sokak sokak, kapı kapı çalışarak Büyük Türkiye Zaferi’mize imza atan tüm teşkilat mensuplarımıza da gece gündüz demeden yaptıkları gayretli çalışmaları için şükranlarımı sunuyorum.

Bu seçimin kaybedeni yoktur. Bu seçimin kazananı 85 milyon vatandaşımızın tamamıdır. Milletimizden bir kez daha aldığımız büyük destek ve güçle Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemize ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Yüzyılı’nın milletimize hayırlı olmasını diliyor, bizlere böyle büyük bir zaferi nasip eden Rabb’imize sonsuz hamdediyoruz. Aziz milletimize, kıymetli Ceyhanlı hemşehrilerimize saygılarımızla." ifadelerini kullandı.

Durmak Yok Doğru Adamla Yola Devam! 

Cumhur İttifakı Seçim Zaferini Kutladı Cumhur İttifakı Seçim Zaferini Kutladı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık