Tam Adana TV’ye gelen ihbar şok etkisi yarattı!

Tam Adana TV’ye gelen ihbar şok etkisi yarattı!
  • 04 Eylül 2023, Pazartesi 13:47

Ceyhan İsalı Mahallesi eski muhtarı Aykut Kılınç'ın tosunlarının telef edilmesi üzerine Kılınç ve köy sakinleri bu duruma tepki gösterdi.

Geçimlerini hayvancılık üzerinden sağlayan İsalı Mahallesi vatandaşları,bu olayı gerçekleştiren kişinin cani olduğunu, kamera olmamasından kaynaklı olarak bu olayı gerçekleştiren kişinin henüz bulunamadığını ifade ettiler. Jandarma olay üzerine çalışmalarını sürdürüyor.

Hayvanları telef edilen Aykut Kılınç ve köy sakinleri Tam Adana TV mikrofununa konuştu. Kılınç: "Biz bu şekilde, tüm hayvancılar geçimini bu şekilde sağlıyor. Bizlerin can güvenliği yok. Köyümüzde kamera yok. Hiçbir can güvenliği yok. Bu insanlar sabahlara kadar mal yayıyorlar. Ne yapmamız lazım? İki tane tosunum şuan da 180 bin lira. Köyde hainler geziyor. Bizim malımız kesildi. Adamlar elini kolunu sağlayaraktan duyarsız halde. Bir de çocukları gizli numaralar ile telefonda tehdit ediyorlar. Jandarma bunu anı anına takip ediyor. Olay yeri inceleme de çok profosyonel yapıldı. Ben yıllarca kasaplık yaptım. Böyle bir canilik, böyle bir insan görülmedi. Bu nasıl bir kesim? Bu nasıl bir insanlık? Bizim çorumuzun çocuğumuzun geçimi bu hayvanlar. Bunları yapanların evlatları da benim o tosunlar gibi her gün doktor bir parçasını kessin. Namusu varsa gider adalete, kanunu varsa gider adalete, ekmekten korkusu varsa gider adalete, ben bu namussuzluğu yaptım diye kanuna teslim olur. Biz bu şekilde maduruz. Sizlerden de televizyon ekibi olarak hepinizden Allah razı olsun. Bizleri yalnız bırakmadınız. Bizler burda maduruz. Benim tosunumu kesenler köyün içinden. Hiçbir vatandaş burayı bulamaz. Hiçbir yabancı yapamaz. Bunu bilmiyor değiliz. Köyümüzde neler oluyor? Muhtar duyarsız kalıyor. Kaymakam Bey'in bu işe bakması lazım. Kaymakam Bey'in emniyet güçleriyle burada çalışma yapması lazım. Herkes susturuluyor. Köyümüzde iki bin tane limon ağacı söküldü. Köyümüzde Hüseyin Sözlü'nün elektrik telleri çalındı. Bunları herkes çok iyi biliyor. Susuyorlar. Korkuyorlar. Evler soyuldu bizim köyümüzde. Mazotlar çalındı bizim divan bahçemizde. Jeneratörlerimizin aküleri çalındı bizim köyümüzde. Bizim köyümüz şuan tsunami yaşıyor. Devletimizin bize ağırlık vermesini istiyoruz. Bizim elimizden tutulmasını istiyoruz. Belki de çocuğum denk gelseydi burada, belki benim çocuğumu da kesebilirdi. Bu insanlar uyuşturucu kullanıyor. Normal bir insan gelemez. Normal bir insanın buraya gelme cesareti yok. Köyde gözcülük yapanlar, köyü yönetenler bunları takip ettiler, bizim kaza yapmamızı fırsat bildiler, bizim malımız gitti. Namusu varsa gitsin adalete teslim olsun." Diyerek tepki gösterdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık