Tam Adana Gazetesi'nde yayınlanan habere, Sunay Karamık'dan cevap!

Tam Adana Gazetesi'nde yayınlanan habere, Sunay Karamık'dan cevap!
  • 15 Kasım 2023, Çarşamba 16:14

Geçtiğimiz günlerde Tam Adana Gazetesi'nde yer alan haber sonrası, AK Parti Adana Milletvekili Sunay Karamık basın bülteni yayımladı. Önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü aleyhinde konuşan Karamık, "ifadelerim yanlış anlasıldı, üzgünüm" dedi 

Sunak Karanık sözlerine şöyle devam etti: "Adana’da siyasi çalışmalarım sırasında yaptığım bazı açıklamaların yanlış anlaşıldığını gördüm. Bu yanlış anlaşılmalardan üzüntü duydum. Herhangi bir aday adayına karşı olumsuz bir yaklaşımda bulunmamız ve kimseyle ilgili şahsi bir değerlendirme yapmamız sözkonusu değildir.

31 Mart 2024’de yapılacak olan yerel seçimlerde Adana’da partimize ve Cumhur İttifakı’na belediye başkanı aday adaylarının ilgisi memnuniyet vericidir

Adayların belirlenme sürecinde takdir Cumhur İttifakı’nın Genel Başkanları ve ilgili parti kurullarıdır. Bizim üstümüze düşen Cumhur İttifakı çatısı altında birlik ve beraberlik içinde tüm ilçelerimizde ve büyükşehirde seçimden zaferle çıkmak için çalışmaktır.

Cumhur İttifakı’nın Adana’da hem ilçelerde hem de büyükşehirde büyük bir başarı ile ipi göğüsleyeceğine inanıyorum" açıklamasında bulundu.

AK PARTİ'Lİ VEKİL, ADANA'DA CUMHUR İTTİFAKI'NI KARIŞTIRDI AK PARTİ'Lİ VEKİL, ADANA'DA CUMHUR İTTİFAKI'NI KARIŞTIRDI

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık