Sami Özsoy istifa etti, resmen aday adayı oldu!

Sami Özsoy istifa etti, resmen aday adayı oldu!
  • 24 Eylül 2023, Pazar 15:32

AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy, Cuma günü Tam Adana TV'de yayınlanan Hodri Meydan'da önemli açıklamalarda bulunmuştu. Başkan Özsoy, 2024 yerel seçimlerinde aday adayı olacağını İl Başkanı Ozan Gülaçtı'ya söylediğini ifade etmişti. Sami Özsoy basın bulteni yayımlayarak istifa ettiğini Ceyhan Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

İşte Özsoy'un açıklamaları;

"10 Aralık 2020 tarihinden bugüne büyük bir onur ve gururla yürütmüş olduğum AK Parti Ceyhan İlçe Başkanlığı görevimden 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Belediye Başkan Aday Adayı olmak için yapmış olduğum af talebim Genel Merkezimiz tarafından uygun görülmüştür. 

Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “Biz bu millete hizmetkâr olmaya geldik” şiarına layık olmak için yaklaşık 3 yıl boyunca Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları teşkilatlarımız; mahalle başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz ve kutlu davamıza gönül veren tüm yol arkadaşlarımızla birlikte hiç bir zorluk ve fedakarlıktan kaçmadan AK Parti’miz ve Ceyhan’ımız için durmadan yorulmadan var gücümüzle çalıştık. 

Tüm dünyayı kasıp kavuran pandemi sürecinde başlayan görev süremiz boyunca ülkemize düzenlenen siyasi ve ekonomik saldırıları, milletimiz üzerine oynanmaya çalışılan türlü oyunları  ve son olarak da acısını ömür boyu içimizde hissedeceğimiz Asrın Felaketi’ni Ceyhanlı hemşehrilerimizin üstün feraseti ve teşkilatımızın yüksek gayretleriyle hep birlikte göğüsleyerek 2023 seçimlerinde Ceyhan’ımızda tarihi bir başarıya ulaştık. 

Bu şerefli görevi yapmayı şahsıma layık gören Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, sayın Bakanlarımıza ve Genel Merkez teşkilatımıza şükranlarımı sunuyorum. 

Görev süremiz boyunca her zaman destekleriyle bizlere güç veren Genel Başkan Yardımcımız Sayın Erkan Kandemir’e, Genel Başkan Yardımcımız, Parti Sözcümüz Sayın Ömer Çelik Bakanımıza, 27. ve 28. Dönem Milletvekillerimize, İl Başkanımız Sayın Ozan Gülaçtı’ya ve önceki dönem İl Başkanımız Sayın Mehmet Ay’a teşekkür ediyorum. 

Kurulduğu günden bugüne AK Parti’mize emek veren tüm yol arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyor, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. 

İlçe Başkanlığım süresince,  özellikle 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde omuz omuza vererek Ceyhan’ımızda tarihi bir başarı elde ettiğimiz Cumhur İttifakı ortaklarımıza, AK Partimize kayıtlı 25  binin üzerinde üyemize, bizlere inanarak oy veren seçmenlerimize, dualarıyla bizlere güç veren kutlu davamızın isimsiz kahramanlarına, Ceyhanımıza hizmet etme noktasında her zaman birlikte yol yürüdüğümüz kıymetli Muhtarlarımıza, STK ve Oda Başkanlarımıza ve değerli basın mensuplarımıza  da teşekkürü bir borç biliyorum. 

Son olarak da her zaman yanımda olarak bu zorlu görevi yapmamda en büyük destekçim olan eşim Özge Hanım’a ve aileme de teşekkür ediyorum. 

Bu duygu ve  düşüncelerle kuruluşundan bugüne kadar her kademesinde hizmet etme şerefine nail olduğum AK Partimizin Ceyhan İlçe Başkanlığı görevimden istifa ettiğimi tüm kamuoyuna saygıyla duyuruyorum. 

Ceyhanımıza ve kıymetli hemşehrilerimize  hizmetkâr olmak için, Türkiye Yüzyılı’nda Ceyhan’ımızı layık olduğu ülkemizin parlayan yıldızı olma noktasına taşımak için, kutlu davamıza ve güzel şehrimize hizmet etme gayretimizde yeni bir sayfa açmak için Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve partimizin her zaman emrinde olacağıma tüm hemşehrilerimizin şahitliğinde söz veriyorum. 

Destekleriniz, dualarınız ve güveniniz için sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, tüm vatandaşlarımıza saygılar sunuyorum. 

Allah yâr ve yardımcımız olsun…
Kalın sağlıcakla…" İfadelerini kullandı...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık