SAKANDAL! CHP’Lİ BAŞKAN ŞEHİT YAKININ ÜSTÜNE YÜRÜDÜ!

SAKANDAL! CHP’Lİ BAŞKAN ŞEHİT YAKININ ÜSTÜNE YÜRÜDÜ!
  • 31 Ağustos 2021, Salı 21:52

Ceyhan Murat Göğebakan Kültür Merkezi içinde yer alan Gazi ve Şehit Aileleri Derneği’nin yaşadığı üzücü olay sessiz sedasız kapansa da,  Tam Adana Gazetesi’nin ihbar hattına gelen skandal olay günyüzüne çıktı.

Tam Adana Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ersin Sucu, Ceyhan Gazi ve Şehit Aileleri Derneği BAŞKANI Ayşe Muhacir’e telefonla ulaşarak, yaşanan olayı sordu: Başkan Muhacir, yaklaşık 15 gün önce böyle bir üzücü olay maalesef yaşadık dedi ve ekledi: “ O gün, yaklaşık 20’e yakın misafirim derneğe gelerek ziyarette bulunmuştu, Kütüphane, Şehitler Derneği, ve Nikah Salonu Murat Göğebakan Kültür Merkezi’nin içinde yer almaktadır. Binanın aşağısında davul zurna sesleri yükselince, kütüphanede olan gençlerimiz bir bir salondan ayrıldığını gördüm. Sesten ders çalışamaz hale gelmişlerdi. Üstelik orası Nikah salonu, düğün salonu değil. Nikah törenine davetli olarak gelen CHP İlçe Başkanı Sayın Fikret Cirit Bey’ler de oradaydı. ‘Sayın başkan burası düğün salonu değil, davul zurna sesinden rahatsız olan onlarca öğrenci kütüphanede ders çalışıyordu, sesten rahatsız oldular ve sınıflarını boşalttılar, derneğimize gelen misafirlerimizle ilgilenemez hale geldik. Buna bir çözüm bulun lütfen” dedikten sonra; yanında olan şehit yakını kardeşimiz; “Üstelik içerde şehit evi var, lütfen buna saygı gösterin” diyerek tepki gösterince, Cirit; “Bir tek siz mi şehit yakınısınız, benimde şehidim var” diyerek şehit yakınına bağırarak tepki gösterdi. Şehit yakını olan kadının üstüne yürüdüğü sırada, Gazi ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ayşe Muhacir, araya girerek şehit yakınına yapılacak olan saldırıyı önlediği öne sürüldü.    

Gazi Ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ayşe Muhacir sözlerine şöyle devam etti: “Maalesef sahipsiziz. Köşeye atılmış gibi hissediyoruz. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’e konuyu anlattım, CHP İlçe Başkanının yaptığı saygısızlığından bahsettim. Sayın Erdem, “konuşurum onunla” dedi ve kapattılar olayı”

CHP Ceyhan İlçe Başkanı Fikret Cirit’in, Şehit Ailelerini yaptığı skandal olaya tepkiler çığ gibi büyüdü.  

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık