Ozan Gülaçtı Başkanlığında, AK Parti İl Yönetimi Açıklanacak.

Ozan Gülaçtı Başkanlığında, AK Parti İl Yönetimi Açıklanacak.
  • 28 Ağustos 2023, Pazartesi 9:46

Mehmet Ay'dan koltuğu devralan Ozan Gülaçtı'nın Salı günü Ankara'ya gideceği, yönetimini kamuoyuna açıklayacağı öne sürüldü. Adana Valisi Yavuz Selim Köşger'i ziyarete giden AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy, Dinçer Dinç'i yanına alarak ziyareti gerçekleştirmişti. Ziyaret sonrası, AK Parti Ceyhan ilçe yöneticileri, başkan Özsoy'a tepki gösterdi.

Tepkiler sonrası, Tam Adana Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ersin Sucu, ilçe yöneticilerinin tepkisini gündeme taşıdı. İl ve ilçede herhangi bir görevi olmayan Dinç, eleştirilere tahammül göstermeyip, "Ben sıfatsız mıyım?" dedikten sonra Gazeteci Ersin Sucu'nun yüzüne telefonu kapattı.

Tam Adana TV'de ekranlara gelen Hodri Meydan Programı'nda konuşan Gazeteci Ersin Sucu; "Eleştirilere tahammül göstermeyen, kendisine sadece aradığı bir sıfat olduğunu, bu zihniyet nasıl olur da belediye başkanlığına, il yönetimine talip olabilir? Sayın Gülaçtı'nın, sıfat arayanları da, hizmet aşkıyla yananları da görmezden gelmeyeceğini biliyorum". İlçe yönetim kurulundan gelen olağan tepkiler için tahammül sınırlarını zorlayan bir tavır siyasette hedefleri olduğu açık olan bir şahsiyete asla yakışmadığı gerçeği Adana kamuoyunun dikkatine sunuyorum. Tevazu hoşgörüden uzak tavır ve ifadeler siyasette iddiası olan birine asla yakışmamaktadır. Yönetim kurulu ya da meclis üyesi arkadaşlarını alarak değilde siyasette ittifak içinde olduğu kamuoyunca bilinen Dinçer Dinç ile gitmesi garipsendi. Sami Bey'in ya acemiliğine geldi, ya da kasıtlı yaptı." şeklinde konuştu...

Ceyhan'dan il yönetimine başvuruda bulunduğu öne sürülen isimler şöyle; Harun Ünüvar, Ata Aydız, Melike Doğan, Melih Çetin'in AK Parti Adana il yönetimine girmek için başvuruda bulunduğu Dinçer Dinç'in il yönetiminde olması için Sami Özsoy'un sözlü olarak il başkanına söylediği, görev verilirse il yönetiminde olurum dediği Dinç kulislerde konuşuldu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık