Ödüllü başkanın belediyesinde sahte imza skandalı!

Ödüllü başkanın belediyesinde sahte imza skandalı!
  • 17 Eylül 2021, Cuma 23:08

Skandallarla anılan Ceyhan Belediyesi, bu kez başka bir skandala imza attı. Hizmetten yoksun bırakılan Ceyhan, Türkiye'de en çok skandallarla anılan belediye ünvanına sahip hale geldi. Ceyhan'da yıllardır bitmeyen yol çilesine rağmen, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem sosyal medyadan ödül aldığını duyurması sonucu, Ceyhanlı vatandaşların aklıyla alay edercesine Erdem'in algı yarattığı öne sürüldü.

Bir dergiye, 20 Bin Türk Lirası'na yakın para ödeyen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, boy boy resimlerini o dergide yayınlattığını Tam Adana Gazetesi ortaya çıkarmıştı. 

Ceyhan Belediyesi'nde çalışan bir görevlinin, Ceyhan Mali Hizmetler Müdürlüğü'ne yazmış olduğu dilekçeyle skandal ortaya çıktı.

İşte Ceyhan Belediyesi'nde yaşanan o skandal!

Ceyhan Belediyesi'ni çiftliğe çeviren Belediye Başkanı Hülya Erdem'e tepkiler ardı arkasına geldi. Ceyhanlı vatandaşlar çileden çıkarak, Adana Valisi Süleyman Elban'a seslendi; "Artık bu işe bir son verin, Ceyhan'ımızı bu hale getirenlere neden sessiz kalıyorsunuz? İçişleri Bakanlığımız, Ceyhan Kaymakamımız ve Adana Valimizin Ceyhan Belediyesi'ne ivedice mühale etmeleri gerekir. Hizmetten vazgeçtik! Görmüyormusunuz belediyedeki vurdumduymazlıkları. görmüyormusunuz yolsuzlukları, görmüyormusunuz sahte imzaları, oturduğu yerden maaş alarak, Ceyhan'ın yetim ve öksüz çocukların haklarını, gençlerimizin geleceğini, çocuklarımızın yarınlarını çalan bir kadını görmüyormusunuz? 

Ceyhan'lı vatandaşların isyanına, Adana Valisi Süleyman Elban ve İçişleri Bakanlığı'nın nasıl bir tavır alacakları merak konusu oldu. 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık