Nerede 'Hak Hukuk Adalet' diye bağıran CHP'li vekiller?

Nerede 'Hak Hukuk Adalet' diye bağıran CHP'li vekiller?
  • 06 Aralık 2023, Çarşamba 23:30

MÜLAKAT BAHANE KENDİ ADAMLARINI ALMAK ŞAHANE! 

Ceyhan Belediyesi tarafından 657 Sayılı DMK’nın 4-D maddesine göre alım yapılacak 

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in kendisine yakın isimlere para karşılığında sertifika aldırdığı iddia edildi. CHP'li Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’e yakın personeller tarafından derslere online ya da fiziki olarak katılıp katılmadıklarının incelenmesi yönünde, diğer katılımcılar tarafından Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunacacağı öğrenildi.

KAPALI USÜL NOTER KURASI OLUR MU ?

Evrakları Ceyhan Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü'ne teslim eden bazı adaylara 07.12.2023 tarihinde sabah saat 10:00 da Belediye Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak kura çekimi işlemine kimsenin dahil edilmeyeceğinin söylenmesi kafalarda soru işareti yarattı.

Kürrenin içinde yer alan tüm sorular Hülya Erdem’e yakın isimlere daha önceden verildiği öne sürüldü. 

"Bu akıl oyunları ile adaletsiz, eşitlik ilkesinden uzak bir şekilde göstermelik olarak adrese teslim yapılan bu sınav, komisyonda yer alan devlet memurlarını hukuk önünde hesap vermekten alıkoymayacaktır" diyen bazı vatandaşlar, Tam Adana Gazetesi'ne konuştu: "Madem hak, hukuk, adalet diyorsunuz, tüm işçileri kura ile belirleyin kimsenin kafasında soru işareti kalmasın, bizler de sizin nasıl adil bir insan olduğunuza şahit olalım" dediler

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık