Ne diyek?

Ne diyek?
  • 13 Ocak 2020, Pazartesi 23:01

Ceyhan’da kazanlar kaynamaya başladı, odunlar kesildi, ateşler yakıldı…

Kimi ilçe başkanı olarak görmek isterseniz sorusu soruldu? Bu soru soruluyorsa, değişime kesin gözüyle bakılıyor demektir.

Sosyal medyadan Bünül’ü takip edenler, “Bu adam kalacak” gibi deniliyor. Çarşıda, pazarda bu adam çoktan adda…

“Bünül’ü hiç böyle görmedik”

30 Mart yerel seçimlerinde, Cumhur İttifakı adayı olan Ceyhan Belediyesi Başkan Vekili Ali Alper Boydak’a en büyük darbeyi vuran adam olarak bilinen Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül, Boydak’ın seçimi kaybetmesi için elinden geleni yaptığı ve hatta defalarca SKM’yi değiştirdiği biliniyor. İlçe Başkanlık koltuğunu bırakmamak ve yerini sağlamlaştırmak için “Badana” yapan Bünül’ün çalışmasını gıptayla takip ediyoruz. Ağzınla kuş tutsa, Mehmet Ay ve ekibine yediremeyeceğini anlayınca, 30 Mart’ın vukuatlı vekillerine ağlamaya başladığı ve genel merkezde kulisler yaptırdığı öne sürüldü.

2023 yılında gerçekleşecek olan yerel seçimlerde, Bünül’ün Ceyhan Belediye Başkanlığı’na aday olması için, Boydak’ın koltuğunu salladığı konuşuldu. İlk kez bu kadar yoğun bir tempoyla cenaze ve düğün gezen Muhammed İslam Bünül, Ak Parti İlçe Başkan adaylarına da ziyarette bulunarak “göstermelik” fotoğraf karesinde yer aldı.  “Ankara Bağları” yaparak…

İlmi siyaset ayaklarını çok iyi bilen Bünül, hedeflerine emin adımlarla ilerlerken, kendisini cilalayıp parlatsa da, Mehmet Ay ve ekibinin Bünül ile çalışmayacağı kulislerde yer aldı. “Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır” atasözüyle hareket eden Bünül, almış olduğu diksiyon derslerle  “Tavuk Sote” faturasını, Ak Parti’ye de Ceyhanlılara da yediremeyeceğini öğrenmeli.  Ak Parti kurmaylarına soruyorum; “Biz Ceyhanlılar olarak; Tavuk Sote faturasını yiyek mi, yoksa Bünül diyek mi?

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık