Muhtarların yol tartışması! Ceyhan Belediyesi'ne yürüyelim mi, yürümeyelim mi?

Muhtarların yol tartışması! Ceyhan Belediyesi'ne yürüyelim mi, yürümeyelim mi?
  • 06 Temmuz 2021, Salı 22:43

Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz'ın da katıldığı  Öğretmenevi'ndeki yemekli muhtarlar buluşmasında Ceyhan Muhtarlar Derneği Başkanı Eren Ulaş'la İstiklal Mahallesi Muhtarı Mahmut Korkmaz arasında yol polimiği yaşandığı öğrenildi. 

Ceyhan Muhtarlar Derneği Başkanı Eren Ulaş Öğretmenevi'ndeki yemekli toplantı öncesi, dernek binasında bazı muhtarlarla bir araya gelerek Ceyhan'daki yol sorunu ele alındığı öne sürüldü. Mahalle sakinlerini;  'Artık yeter, mahallemizin yolları köstebek yuvasına döndü, bir an önce mahallemizin yol sorununu çözüme kavuşturun" diyerek, muhtarlardan yardım istendiği öğrenildi. muhtarlar derneğinde, sorun ele alındı ve Ceyhan Belediyesi'ne yürüyelim mi, yürümeyelim mi? tartışması yaşandığı öne sürüldü. Ceyhan Muhtarlar Derneği Başkanı Eren Ulaş'ın oylamaya sunduğu yürüme polimiği oylamayla son buldu. Başkan Ulaş dahil bir çok muhtar Ceyhan Belediyesi'ne yürümeme kararı oylamayla sonuçlandı.

Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz'ın da katılacağı yemekli muhtarlar toplantısı öncesi, Öğretmenevi'nde yol sorunu bir kez daha gündeme geldi. Bu kez Başkan Ulaş ve İstiklal Mahallesi Muhtarı Mahmut Korkmaz mahallelerinde yaşanan yol sorunları nedeniyle karşı karşıya geldi. Muhtar Mahmut Korkmaz; "Mahalle sakinlerimiz bizden yardım bekliyor, gidelim hep beraber Hülya başkanla konuşalım, bir an önce çözüme kavuşturalım" demesi üzerine, Muhtarlar Derneği Başkanı Eren Ulaş; "Biz karar verdik, oylama yaptık, yürümeyeceğiz." dediği öne sürüldü. Ulaş'ın bu çıkışına Korkmaz daha sert yanıt verdi. "Kent Konseyi seçiminde 30 muhtarı bir araya getirerek, güç gösterisi yapmasını biliyorsun. vatandaşın bu çığlığını neden duymuyorsun, ben yürüyelim demiyorum, Hülya başkanla konuşmaya gidelim diyorum" sözlerinin ardından polimik iyiden iyiye büyüdüğü ve yemekli toplantının gergin geçtiği öğrenildi.   

CHP'li Belediyenin vatandaşa layık gördüğü su! CHP'li Belediyenin vatandaşa layık gördüğü su!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık