Muhammed İslam Bünül, hız kesmeden ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor...

Muhammed İslam Bünül, hız kesmeden ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor...
  • 05 Ekim 2023, Perşembe 21:57

 

Ceyhan Kent Konseyi Başkanı Muhammed İslam Bünül, Ankara'da önemli isimlerle bir araya geldi. TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Başkanı Halil İbrahim Balcı ile istişarelerde bulunan Başkan Bünül, Ceyhan esnaflarının sorunlarını gündeme getirerek destek istedi. Ceyhan'ın ivedikle çözüme kavuşmasını sağlayacak çalışmalar yürüten Bünül, Ankara ziyareti sonrası hız kesmeden kaldığı yerden devam etti.

AK Parti Ceyhan İlçe Başkanlığı'na atanan Av. Süleyman Yeşil'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Bünül şu ifadelere yer verdi; "Nice zaferleri birlik ve beraberlik içerisinde yaşadık. Allah'ın izniyle Ceyhan Belediyesi'ni de alarak taçlandırmak istiyoruz. Süleyman Başkanıma muvaffakiyetler diliyorum." ifadelerini kullandı.

AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Av. Süleyman Yeşil; "İlçe Başkanlığımızda bizleri yalnız bırakmayarak, hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ceyhan Kent Konseyi Başkanı Muhammed İslam Bünül ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ederim." dedi.

Ceyhan Kent Konseyi Başkanı Muhammed İslam Bünül, yakın zamanda CHP Ceyhan İlçe Başkanlığı'na seçilen Caner Aydar'a da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

CHP Ceyhan İlçe Başkanlığına seçilen Caner Aydar ve yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulunan Bünül, "Ceyhan için hayırlı hizmetler yapmayı temenni ediyor, çalışmalarında kolaylık diliyorum." ifadelerine yer verdi.

CHP Ceyhan İlçe Başkanı Caner Aydar ise; "Ceyhan için faydalı ve verimli sohbetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Kent Konseyi ve tüm STK'larla uyum içinde ve şehrimize yapılacak bütün hizmetlerde birlik ve beraber içinde olacağız. Ziyaretlerinden dolayı Kent Konseyi Başkan Muhammed İslam Bünül ve yönetimine teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık