Mevcutlara bir yenisi daha eklenecek!

Mevcutlara bir yenisi daha eklenecek!
  • 17 Ocak 2022, Pazartesi 23:37

Ceyhan’da gerçekleşen oda başkanlığı seçimi mevcut başkanlarının kazanımlarıyla devam ederken, yakın zamanda planlanan Bakkallar ve Bayiler seçiminde mevcut başkan Ahmet Tontu’ya, hem oda başkanlarından hem de esnaflardan destek yağdı.

İlçede faaliyet gösteren esnaflara verdiği destekle adından sıkça söz ettiren Başkan Ahmet Tontu, düzenlediği sosyal ve kültürel etkinliklerle de esnafların gönlünde taht kurmayı başardı. Şu ana kadar gerçekleşen oda başkanlığı seçimlerinde, mevcut başkanlarının üstünlük kurmasıyla gözler, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığı seçimine çevrildi. Küçük esnaflarla ilgili gerçekleştirdiği çalışmalarla, esnafın aranan ismi haline gelen Başkan Tontu, ‘Mahalle Bakkallarına Sahip Çıkın” sözleriyle, mahalle sakinlerini, mahallelerinde bulunan bakkallara teşvik etmesiyle esnafa can suyu oldu.

Oda başkanlarıyla ortak istişareler gerçekleştiren Tontu, ihtiyaç sahipleri ailelerin yardımına koşarak, alışveriş çeki dağıtarak, mahallelerinde bulunan bakkallardan alışveriş yapmasını sağladı. Ceyhan’da siyasetin uzağında bir oda başkanlığı gerçekleştirmiş olması en büyük kazancı olarak görünse de, partili ve partisiz her kesim tarafından takdire şayan çalışmaları nedeniyle, ilçede birçok ödüle layık görülen mevcut başkan Ahmet Tontu, rakibine şimdiden büyük üstünlük sağladığı, esnaflar tarafından konuşulmaya başlandı.

Vakalar yine fırladı Vakalar yine fırladı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık