Kocaispir'den Esnafa Destek Sözü

Kocaispir'den Esnafa Destek Sözü
  • 26 Ocak 2024, Cuma 12:34

Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Adana ESOB yeni hizmet binası, Eğitim ve Sosyal Tesis projesi ile Mahrukatçılar Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Sitesi Projesinin Adana için önemli projeler olduğuna işaret ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi halinde her bu projelerin hayata geçirilmesi için üzerine düşeni yapacağının sözünü verdi.

Başkan Niyazi Göger’le Yüreğir Belediye Başkanlığı görevinde yaptığı hizmetler ile Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi halinde hayata geçireceği projeler üzerine görüş alışverişinde bulunan Fatih Mehmet Kocaispir, daha sonra Şehit Ömer Halisdemir Toplantı salonunda meslek odaları başkanları, yöneticileri ile esnaf ve sanatkarlarla bir araya geldi.

Toplantının açılışında konuşan Birlik Başkanı Niyazi Göger, sivil toplum kuruluşları ve meslek kuruluşlarının ülkenin omurgası olduğuna dikkati çekti.

Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin üye sayısı ve temsil ettiği kitle açısından bölgenin en etkin ve en büyük meslek kuruluşu olduğunun altını çizen Başkan Niyazi Göger, şehrin ekonomik, sosyal ve kültürel yaşantısında önemli rol üstlenen esnaf ve sanatkarın her zaman çalışanın, hizmet üretenin yanında olduğunu, sivil toplum kuruluşlarını tanımayan siyasetçi ve idarecilerin muvaffak olamayacaklarına dikkati çekti.

Birlik Başkanı Niyazi Göger, konuşmasında Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin yeni hizmet binası projesi, Eğitim ve Sosyal Tesis projesi, Mahrukatçılar Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Sitesi projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Her üç projenin de hem imaj hem de çağdaş şehircilik anlamında büyük önem arz ettiğine işaret eden Birlik Başkanı Niyazi Göger, bu üç projenin hayata geçirilmesi halinde Adana’nın çehresinin değişeceğine vurgu yaptı.

ESOB’UN PROJELERİNE DESTEK SÖZÜ

Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Kocaispir de Adana’ya karşı sorumlulukları olduğunu dile getirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi halinde şehri istişare ile yöneteceklerini dile getiren Fatih Mehmet Kocaispir, Adana’nın tamamını ilgilendiren konularda vatandaşın görüşlerine başvuracaklarını dile getirdi.

Esnaf ve sanatkarın kent ekonomisi, sosyal ve kültürel yaşamdaki rolünün önemine de işaret eden Fatih Mehmet Kocaisipir, Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin projeleri için de destek sözü verdi.

Yeni hizmet binası ile eğitim ve sosyal tesisin esnaf ve sanatkarın hakkı olduğuna, Mahrukatçılar Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’nin Adana’ya çağdaş kent kimliği kazandıracağına işaret eden Fatih Mehmet Kocaispir, “Bu projeleri hayata geçirmek boynumuzun borcudur. Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmem halinde bu projeler öncelikli hizmetlerimiz arasında olacaktır” ifadelerini kullandı.

KOCAİSPİR ŞÖLENİ BAŞLATTI! KOCAİSPİR ŞÖLENİ BAŞLATTI!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık