Kent Konseyi, ‘Ceyhan’ın Geleceğini’ Masaya Yatırıyor.

Kent Konseyi, ‘Ceyhan’ın Geleceğini’ Masaya Yatırıyor.
  • 26 Ekim 2023, Perşembe 13:20

Ceyhan Kent Konseyi Genel Kurulu, Cumhuriyet’in 100. Yılında ‘Kentin Birliği Ceyhan’ın Geleceği’ temasıyla 28 Ekim Cumartesi Günü gerçekleşecek.
Ceyhan Kent Konseyi Genel Kurulu, 28 Ekim Cumartesi Günü Murat Göğebakan Kültür Merkezinde ‘Kentin Birliği Ceyhan’ın Geleceği’ temasıyla toplanıyor. Yaptığı başarılı projelerle vatandaşların takdirini kazanan Ceyhan Kent Konseyi Yönetimi Genel Kurulu'nda bir ilke daha imza atarak tüm kurumların katılımıyla Ceyhan’ı masaya yatıracak. 

BAŞKAN BÜNÜL, CEYHANLILARI DAVET ETTİ

Yaşadığımız kente daha fazla katkı sağlamak için gayret ettiklerini belirten Ceyhan Kent Konseyi Başkanı Muhammed İslam Bünül, 28 Ekim Cumartesi Günü yapılacak olan Genel Kurula yaşadığı kentin gelişimine katkı sunmak isteyen tüm vatandaşları, Sivil Toplum Kuruluşlarını, Mahalle Muhtarlarını, Siyasi Parti ve Sendika Başkanlarını ve Kurum Müdürlerini davet etti. 

‘‘ORTAK PAYDAMIZ CEYHAN’’

Ortak paydanın Ceyhan olduğuna vurgu yapan Başkan Bünül, ‘‘Yaşadığımız kente sahip çıkmak, karar alma süreçlerinde daha fazla katılım sağlamak, yerel yönetimlerin ve kamu kurumlarının yetkisi ile yapılacak hizmetlerin ve yatırımların süreçlerini takip etmek için Cumhuriyetimizin 100. Yılında, Ceyhan’ımızın Yeni Yüzyıla hazırlanmasında ‘Kentin Birliği Ceyhan’ın Geleceği’ temasıyla bir araya geleceğiz. Katılımcıların her hangi bir şahsı veya kurumu hedef almadan yapıcı, birleştirici ve bütünleştirici Ceyhan’ın geleceğine yönelik söz almalarını istiyoruz.’’ İfadelerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık