İYİ Parti Ceyhan Belediye Meclis Üyelerinden Kurban Bayramı Mesajı

İYİ Parti  Ceyhan Belediye Meclis Üyelerinden Kurban Bayramı Mesajı
  • 20 Temmuz 2021, Salı 22:42

İYİ Parti Ceyhan Belediye Meclis Üyesi Fatih Gider Kurban Bayramı mesajı yayımladı: Gider: "Umutların yeşerdiği, iyiliklerin filizlendiği, dayanışmanın ve yardımlaşmanın arttığı bayram günlerini dayanışma ruhumuzu, kardeşlik hukukumuzu pekiştirecek bir fırsat olarak görmeliyiz. Bayramlar, yaşamımızı zenginleştirme ve renklendirmenin yanı sıra, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için önemli birer vesiledir.. Ceyhanlı hemşehrilerimin Kurban Bayramını kutlar, sağlık dolu bayramlar geçirmeyi yüce Allah'tan niyaz ederim. 

İYİ Parti Ceyhan Belediye Meclis Üyesi Nusret Saçlı Kurban Bayramı mesajı yayımladı. Saçlı: "Bu mübarek günlerde şehitlerimizi, gazilerimizi şükranla anıyoruz. Minnet ve şükran duygularının ifadesi olarak şehit ailelerinin, gazilerimizin, ayrıca kimsesiz yaşlılarımızın, engelli vatandaşlarımızın, sevgi ve çocuk evinde kalan çocuklarımızın ziyaret edilerek, gönüllerinin alınmasının insani değerlerin gereği olduğunu düşünüyorum. En kalbi duygularımla Ceyhanlı hemşehrilerimin mübarek Kurban Bayramı'nı kutlarım."

İYİ Parti Ceyhan Belediye Meclis Üyesi Harun Küçük Kurban Bayramı mesajı yayımladı. Küçük: "Bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın sevinci ve heyecanını yaşıyoruz. Bu mübarek Kurban Bayramı'nın, tüm vatandaşlarımıza, İslâm dünyasına hayırlı olmasını, bereket ve huzur getirmesini, insanlığın barışına vesile olmasını temenni ediyorum."

Çocuklardan Başkan Özsoy'a büyük ilgi! Çocuklardan Başkan Özsoy'a büyük ilgi!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık