İYİ Parti Adana'da Aday Çıkarıyor!

İYİ Parti Adana'da Aday Çıkarıyor!
  • 29 Ağustos 2023, Salı 16:49

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in parti liderlerine yerel seçimlere tek girme çağrısı hakkında konuşan İyi Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'dan yanıt beklediklerini söyledi. Zorlu, İyi Parti'nin yerel seçimlerde kendi adaylarını çıkaracağını da belirtti.

Zorlu, “İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın karşısına aday mı çıkaracaksınız?” sorusunu da şöyle yanıtladı:

“2019 seçimlerindeki göreli başarının ortaya çıkışında iyi partinin büyük bir çabası oldu. Bu iş birliği zaten bizim teklifimizdi. Biz o zaman sorumluluktan, milletimizin talebinden kaçmadık ve bugünkü görüntü ortaya çıktı. Ancak bugün bazı siyasi partiler İstanbul ve Ankara’da bazı hedefleri olduğu için bu konuyu köpürtüyorlar, gündeme getirilmesini, gündemde kalmasını istiyorlar. Ama biz çok net bir şey koyduk ortaya; biz kendi adaylarımızı çıkaracağız. Bunun hazırlıkları içerisindeyiz.”

AYYÜCE TÜRKEŞ: ADANA'DA ADAYIMIZ OLACAK

İYİ Parti Adana milletvekili Ayyüce Türkeş, editörümüz Ali Pekmezci'nin konuya ve Adana'ya ilişkin sorularını cevaplandırdı.

Ayyüce Türkeş şöyle konuştu:

"Sayın Genel Başkanımız meral Akşenerin 26 Ağustos'ta yaptığı tarihi konuşmada her şeyin altı açıkça çizildi. Bu çerçevede güçlerini ve toplumdaki yerlerini ispatlamaları için her partinin kendi adayıyla yerel seçime girme yönündeki görüş çok net. Bunun üstüne daha fazla bir söz soylenemez.

Adana'ya gelince. Sayın Meral Akşener'in çizdiği siyasi yol haritasından bağımsız düşünülmesi mümkün değil. Adana'da da hem parti tabanımızın hem Adana seçmenin kabul edip bağrına basacağı güçlü bir isimle seçime girmemiz yüksek ihtimal. Çok yüksek bir ihtimal. Çünkü biz kendimize güveniyoruz. İYİ Parti olarak bu yönde çalışmalara da zaten başlamış bulunuyoruz."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık