İşçiler bitti, sırada devletin memurları mı var?

İşçiler bitti, sırada devletin memurları mı var?
  • 24 Nisan 2022, Pazar 12:59

Ceyhan Belediyesi’nde yaşanan kaoslar bitmek bilmezken, İçişleri Bakanlığı müfettişleri, Ceyhan Belediyesi’ne gelerek, incelemelerde bulunuyor.

 İşçilere uygulanan mobbing, ihalede yaşanan usulsüzlükler, Özel kalem müdürü olarak gazetelere ilan veren belediye başkanı Hülya Erdem’in kirvesi Öznur Akcan…  Ceyhan Belediyesi’ne şikayet üzerine gelerek incelemelerde bulunan bakanlık müfettişleri, sahtecilik iddiasıyla yargılanan Ö.A’nın Başkan Hülya Erdem tarafından açığa almadığını tespit etti ve görevden uzaklaştırılması için gerekli işlemleri yaparak Ö.A’yı görevinden uzaklaştırdılar.  

Ceyhan Belediyesi meclis üyelerinin, Belediye Başkanı Hülya Erdem’le görüşemediği, Özel Kalem Müdürü olarak Ceyhan Belediyesi içinde işçilere ve memurlara mobbing uyguladığı öne sürülen Öznur Akcan’ın meclis üyelerini Belediye başkanıyla görüştürmediği konuşuldu. Uzun bir süre meclis toplantılarına da katılmayan Hülya Erdem ve özel kalem müdürü olarak lanse edilen Öznur Akcan, hem çalışanların hem de meclis üyelerinin eleştirilerine maruz kaldı.

İçişleri Bakanlığı Müfettişlerinin Ceyhan Belediyesi’nde olduğunu duyan belediye personelleri Tam Adana Gazetesi’ni mesaj yağmuruna tuttu. Hülya Erdem’in özel kalem müdirem dediği taşeron işçisi Öznur Akcan’ın memurlara mobbing uyguladığı ve kirvesi olan Hülya Erdem’e verdiği rapor doğrultusunda devlet memurlarını başka birimlere sürdürdüğü öne sürüldü. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in taşeron işçileri müdür, devlet memurlarını kamyon garajına, fen işlerine, temizlik işlerine sürdürdüğü iddia edildi.

Hülya Erdem, devlet memurlarını da çileden çıkardı!

Ceyhan Belediyesi’nde çalışan işçilerden sonra, memurlarda Öznur Akcan ve Hülya Erdem’e ateş püskürdü. Tam Adana Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ersin Sucu’ya mektup gönderen Ceyhan Belediyesi’nde görevli devlet memuru isyan etti:

İşte o Mektup;

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık