İş İnsanı Ömer Arslan'dan İsrail'i Kınama

İş İnsanı Ömer Arslan'dan İsrail'i Kınama
  • 19 Ekim 2023, Perşembe 13:03

Arslan, "Tüm dünya ayaklanarak bu vahşeti durdurmalıdır!"

 

Ceyhanlı iş insanı Ömer Arslan, Gazze'deki hastane saldırısına Dünyanın sessiz kalmaması gerektiğini ifade ederek, kadın, çocuk dinlemeden hunharca saldırılarını sürdüren İsrail’i kınadı.

Arslan Grup Yönetim Kurulu Başkanı, hayırsever iş insanı Ömer Arslan, “Çocuklar, kadınlar ve yaşlılar vuruluyor. Tarih bu zulmü asla unutmayacak! Gazze'deki hastane saldırısı başta olmak üzere sivil Gazze halkının yaşam hakkına kast edecek kadar gözü dönüp hastane bombalayacak kadar zalimleşenleri Rabbim kahrı perişan eylesin.” dedi.

 

Arslan,"Gazze'de insanlık ve savaş suçu işleniyor!"

İsrail’in savaş suçu işlediğini belirten Ömer Arslan, “Hiçbir toplum nezdinde masum insanların, çocukların, yaşlıların katledilmesi karşılık bulmaz, bulmamalıdır. İsrail, içinde masum sivillerin, yaralıların, hastaların, doktorların, hemşirelerin, hasta bakıcıların olduğu bir hastaneyi bombalayarak, yine bir savaş ve insanlık suçu işledi. Tüm dünya bir araya gelerek derhal Gazze'de yaşanan vahşeti, katliamı durdurmalı. Bu insanlık dışı eylemlerin politik duruşlardan, uluslararası hukuk ve ilişkilerden ayrı tutularak ciddi bir şekilde yaptırımı olmalıdır. Masum sivillere yönelik insanlık dışı bu bombalama eylemlerine karşı devletlerin, milletlerin birlik olup İsrail'i durdurmalarını ve Gazze halkını koruma altına almalarını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık