İftar Alanı Doldu, Taştı!

İftar Alanı Doldu, Taştı!
  • 13 Mart 2024, Çarşamba 16:04

CHP Ceyhan Belediye Başkanı Adayı Kadir Aydar’ın kurduğu ve Ramazan ayı boyunca sürecek iftar sofrasında yoğun katılım alana sığmadı.

11 Ayın Sultanı Ramazan ayı boyunca Kent Meydanı karşısı eski Park apartmanı yerinde Cumhuriyet Halk Partisi Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar tarafından kurulan iftar sofrasının ilk gününde yaklaşık 1300 vatandaş katılarak adeta alanda yer kalmadı.

BİRLİĞİMİZİ ARTTIRACAĞIZ

Çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP Adayı Kadir Aydar, Rahmet, merhamet ve paylaşma ayı olan Ramazan’ı Şerifi ruhuna uygun yaşamak adına kurduğu iftar sofrasının Ramazan Ayı boyunca süreceğini ifade ederek; “Öncelikle Ramazan ayının İslam dünyasına, ülkemize, şehrimize barış, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum. Ceyhanlı hemşehrilerimiz ile her fırsatta bir araya geliyoruz, gelmeye de devam edeceğiz. Birliğimizi, beraberliğimizi artırmamız gerekir. İnşallah Ramazan ayı boyunca burada halkımızla iftarımızı açacağız” dedi.

“31 MARTTA KAZANAN CEYHAN OLACAK”

İftarını Ceyhan’da vatandaşlarla birlikte açtıktan sonra Mustafabeyli, Kösreli ve Birkent mahallelerinde halkla buluşan Kadir Aydar, gittiği her yerde sevgi seliyle karşılaştı. Gördüğü ilgiden dolayı halka teşekkür eden Başkan Adayı Aydar; “31 Mart gecesinin sonucunu şimdiden görüyorum, Büyük Ceyhan İttifakı’nın zaferi Ceyhan’da yaşayan sağ – Sol, liberal, muhafazakar her görüşün zaferi olacak. Çünkü bu ittifakta partiler değil, kazanan Ceyhan ve Ceyhanlılar olacak” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık