Hülya Erdem'i CHP'liler de İstemiyor!

Hülya Erdem'i CHP'liler de İstemiyor!
  • 07 Eylül 2023, Perşembe 10:49

Cumhuriyet Halk Partisi Ceyhan İlçe Başkanlığı seçiminde Caner Aydar, rakibi Erdil Dedeoğlu’nu fark atarak CHP’nin yeni Ceyhan İlçe Başkanı oldu. Kongrede konuşan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’e partililer tepki gösterdi. Zaman zaman konuşması kesildi. Erdem konuşurken, salonda yuhlanma sesi duyuldu. CHP’liler tarafından istenmeyen Hülya Erdem’e ateş püskürdüler.

CHP Ceyhan İlçe Kongresine katılan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem şöyle konuştu:

Hülya Erdem: “ Cumhuriyet Halk Partisi umudu büyüten, cesaretle yürüyen, yiğit, fedakar emekçileri; emeğiniz büyük. Alın teriniz kutsal. Mücadeleniz kıymetlidir. Emeğimizin ve alın terimizin, mücadelemizin önünde saygıyla eğiliyorum. Umudu büyütmeye, cesareti büyütmeye, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ni Ceyhan’ da başlayarak daha iyiye, daha güzele, daha ileriye taşımaya hepiniz hoşgeldiniz. Gün demokrasi günüdür. Gün aydınlığın günüdür. Gün bizim günümüzdür.

Biz mazluma kol kanat gerenleriz. Biz zalime boyun eğmeyenleriz. Biz kardeşçe ekmeğini bölüşenleriz. Biz Toroslar kadar asi, Ceyhan kadar coşkulu, Çukurova kadar bereketliyiz. Ne mutlu omuz omuza, yan yana, can cana yürüyenlere. Ne mutlu Cumhuriyet Halk Partisiyim diyenlere. İnsanların içindeyim. Seviyorum insanları. Hareketleri seviyorum. Düşünceyi seviyorum. Kavgamı seviyorum. Aydınlık yüzlü insanlar sizi seviyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’ni seviyorum. İlkelerimizi seviyorum. Adaleti seviyorum. Özgürlüğü seviyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Atatürkümüzü seviyorum. Ve onun kurduğu Cumhuriyetimizi çok seviyorum. Atatürk’ün Cumhuriyet’inde kadın bir Belediye Başkanı olarak sizlere hizmet etmekten, Ceyhan’a hizmet etmekten, emrinize amade olmaktan gurur duyuyorum, mutluluk duyuyorum, onur duyuyorum. Bu meydan, er meydanıdır. Bu meydan, dürüstlük meydanıdır. Bu meydan, doğruluk meydanıdır. Bu meydan adalet meydanıdır. Bugün burada doğruları konuşacağız. Cesaretle konuşacağız, konuşmalıyız, konuşmak zorundayız. Konuşalım ki; dün geçmiş olsun, konuşalım ki; yolumuz aydın olsun, konuşalım ki; yolumuz açık olsun. Ben devlet memuru Hülya Erdem olarak, 30 yıl boyunca; dile kolay 30 yıl boyunca Ceyhan’a köşe bucak hizmet ettim. Üstelik en zor zamanlarda Cumhuriyet Halk Partili bir devlet memuru olarak hizmet ettim. Bunu siz biliyorsunuz. Bunu Ceyhan halkı biliyor. Bunu Başören biliyor. Bilkent biliyor. Bunu Sarımazı biliyor. Bunu Doruk biliyor. Ben devlet memuru Hülya Erdem olarak hizmet ettiğim her günümde, her anımdan gurur duyuyorum, gurur.

Ben bir Cumhuriyet kadınıyım. Cumhuriyetimin, devletimin, milletimin, partimin bana verdiği görev ne olursa olsun, canla başla yerine getirmek benim en büyük vazifemdir. Buradayım. Vazifemin başındayım. Olmaya da devam edeceğim. Belediye Başkanlığım boyunca hiçbir zalime boyun eğmedim. Eğmeyeceğim. Hiçbir tehdit beni korkutamadı. Korkutamaz. Çünkü ben bir Cumhuriyet kadınıyım. Mücadele mi? Allah’ına kadar mücadele. Hak için, adalet için, Allah’ına kadar mücadele ederim. Ceyhan’da eşit hizmet, temiz siyaset için son nefesime kadar mücadele edeceğim. Bizim belediyemizde akçeli işlere geçit yok. Bizim yönettiğimiz belediyede milletin malına yağma yok. Bizim yönettiğimiz belediyede doğruluk, dürüstlük var. Vatandaşın her kuruşunu, vatandaşa hizmet olarak geri vermek var. Bizim yönettiğimiz belediyede çocuklarımız için, gençlerimiz için, kadınlarımız için güzel yarınlar var, başarı var. Biz belediye yönetirsek kişiler zenginleşmez, Ceyhan zenginleşir. Ceyhan bugün, dünden daha zengindir. Biz belediye yönetirsek kimsenin başını yere eğdirmeyiz. Çünkü biz Cumhuriyet Halk Partiliyiz. Cumhuriyet Halk Partisi belediye yönetirse tertemiz yönetir. Halk için yönetir. Biz halkın partisiyiz. Biz kimsesizlerin kimsesiyiz. Biz Ceyhanlıların sesiyiz. Bugün burada doğruluk kazanacak. Cumhuriyet Halk Partisi kazanacak.” İfadelerinde bulundu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık