GÜLE GÜLE HÜLYA ERDEM!

GÜLE GÜLE HÜLYA ERDEM!
  • 12 Ocak 2024, Cuma 10:55

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ve Özel Kalem Müdürü Öznur Akçan, Ceyhan'da zulüm belediyeciliğe imza attı.

Belediye personellerine mobbing uygulayan Özel Kalem Müdürü Öznur Akçan, CHP'lileri çileden çıkarmış, defalarca şikayet edilmesine rağmen, Belediye Başkanı Hülya Erdem tarafından görmemezlikten gelinmişti.

Belediye binasında çalışan emekçilere kan kusturan Öznur Akçan bu kez, Kadıneli personellerine yaptığı mobbing gündeme geldi. Erdem bu duruma sessiz kalmayı tercih edince, CHP'de ipler iyice gerilmişti.

İhaleler, emekçiler, uçuk konser paraları, yandaş kayırma, vurdumduymaz yönetim şekli, Ceyhan'da çöp krizi derken, 26 kadrolu personel alımında Hülya Erdem'in sonunu getirdi. Kendisine yakın personelleri alma çabası CHP'nin dışında diğer siyasi partilerinde dikkatini çekerek tepkilere neden oldu.

CHP'nin ilçe başkanlığı seçiminde de rol oynayan Hülya Erdem, kendi Mahallesi olmasına rağmen, CHP'de delege seçilememesi trajikomik bir hal aldı.

Komşularım diyerek algı yaratmaya çalışan Erdem'in komşuları bile tepki gösterince, ankettelerde neredeyse 0.1 olarak çıkması sonunu getirdi.

CHP'den istifa ettikten sonra Hülya Erdem gemileri yakarak, başka bir partiden aday olup, belediyenin imkanlarını kullanmak isteyebilir. Amacını hepimiz iyi biliyoruz. 

Lafa geldiler mi, Çukurova'nın tek kadın belediye başkanı diye övünen bu zatın, Ceyhan tarihinde, en beceriksiz belediye başkanı olarak yerini alacak. 

Ceyhan'a verdiği rahatsızlıklardan dolayı, Ceyhanlı her bir vatandaşlardan helalik almaları gerekli olduğunu düşünüyorum. Helallik almazsa, iki yakaları bir araya gelmez. Benden söylemesi...

Kazandıkları paralarla, Bursa'daki istirahathanelerinde iyi bir hayat geçirmeleri dileğimle...

Ersin Sucu yazdı...

Kadir Aydar aday oldu, ilk röportajını TAM ADANA'ya verdi Kadir Aydar aday oldu, ilk röportajını TAM ADANA'ya verdi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık