Gazeteci Tanır Emre Üzelgeçici Hodri Meydan'da çarpıcı açıklamalarda bulundu...

Gazeteci Tanır Emre Üzelgeçici Hodri Meydan'da çarpıcı açıklamalarda bulundu...
  • 29 Temmuz 2023, Cumartesi 18:04

Metropol Medya Yönetim Kurulu Başkanı Tanır Emre Üzelgeçici Hodri Meydan'a konuk oldu.

Ersin Sucu'nun hazırlayıp sunduğu TAM ADANA TV'de yayınlanan Hodri Meydan'da Üzelgeçici şöyle konuştu: "Öncelikle davet ettiğiniz için teşekkür ederim. Ceyhan'daki gözümüz kulağımız sizsiniz, haberleriniz Adana'da ses getiriyor, sizin sayenizde çalkalanıyor sayın Sucu.

CHP Adana muhalefet partisi ve her seçim dönemi delegasyonda sorunlar yaşanıyor. Ceyhan'da delegasyonda Kadir Aydar rüzgar esti. Zaten Fikret Cirit'in istifa etmesi gerekiyordu. Hülya Erdem'in elinin altındaki adamı, Kılıçdaroğlu'nu desteklerken, Zeydan Bey Ekrem İmamoğlu propagandası yaparken merak ediyorum Hülya Erdem Kılıçdaroğlu'nu mu yoksa Ekrem İmamoğlu'na mı destek verecek?

Büyükşehir ne yapıyorsa, Ceyhan'da kopyalanmış şekilde aynısını yapıyor. Sinek, Adana bölgesi için büyük sorun haline geldi. İlgileniyoruz diyorlar ama etkisi yok. Zeydan Bey tekrar aday olsa kendi mahallesinde bile tepki var. Altından kalkabilir mi bilmiyorum. Bana sorarsanız aday gösterilse bile tutulacağını sanmıyorum. Adana diğer illere göre geride kalmış durumda. Bir belediye başkanının görevi işçi almak değil.

Hülya Hanım 40 milyon borçlanmayı ne için istedi? sorsan açıklayamaz. Gelirken dikkatimi çekti, Kent Meydanı'na led dikilmiş. Hülya Hanım Ceyhan'da o kadar ciddi sorunlar varken senin diktiklerin etrafında işitme ledleri varken, onu oraya koymandaki amaç görsellik mi belediyecilik mi, belediyeciliği mi anlatmak? Adana'dan kaynaklı bazı müteahhitlere rant sağlamak mı? merak ediyorum. O ledin fiyatı ne kadar? Ceyhan'ın parası gerçekten reklamlara harcanıyor. Bankalar konut kredisi vermezken, kalmış ki, Hülya Hanım'a 40 milyon borçlanma verilsin. Giderayak Ceyhan'ı 40 milyon TL borçlanma bırakacaktı.

İYİ Parti'lileri tebrik ediyorum. Ceyhan'ı düşündüler. Ceyhan'dan şeffaf belediyecilik talep ediyorum. 3 milyon park bahçe için fatura kesildi. Nerede bu parkların salıncağı, takdirevellisi? Ödenen para var ama fark yok. Hüseyin Sözlü'den sonra ön plana çıkan bir şahıs göremedim. Hüseyin Sözlü iş çözüyordu. Zeydan Bey'e işimiz düşünce ulaşacağımız kimse yok. Hüseyin Sözlü döneminde ekibine ulaşmak kolaydı. Son olarak partili partisiz sandığa giderken, adaya bakarak oy verilmesini istiyorum. Sayın Sucu ledi ihmal etmeyin. Bunu araştırın lütfen. Kaliteli bir program oldu. Davetinize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık