Erol Kahraman Sert Sözlerle Sessizliğini Bozdu

Erol Kahraman Sert Sözlerle Sessizliğini Bozdu
  • 22 Nisan 2024, Pazartesi 16:10

AK Parti Ceyhan Belediye Başkan Adayı Erol Kahraman, seçim sonrası değerlendirmelerde bulundu. Kahraman 3 hafta sonra vatandaşlara teşekkür etti.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kahraman şöyle konuştu.

"Sevgili Ceyhanlı Hemşerilerim,

Sizlerin varlığına ve desteğinize duyduğum minnettarlığı anlatacak en güzel ifade "lyi ki Varsınız!"

Sevgili Ceyhanlılar,

31 Mart Seçimlerinden tam 3 hafta sonra sizlere seslenmemi lütfen yadırgamayın. Öncelikle, seçim sonuçlarının iyice irdelenmesi ve sebeplerinin anlaşılması konusunda en önemli argümanın zaman olduğunu hepimiz biliyoruz.

Bu üç haftada neyin nasıl geliştiğine ve nasıl sonuçlandığına ve kimlerin kimler ile ne tür bir iletişim halinde olduğuna ve olacağına dikkat ederek geçen bu süreçte, siz asil Ceyhanlıların da tarafsız şekilde olanı biteni izlemenizi de istediğimiz için bu mesajı yayınlamayı geciktirdik.

Seçim süresince adına "SİYASET" diyerek yapılan pazarlık ve gizli anlaşmaları da bu süreçte hepimiz izlemiş ve öğrenmiş olduk. Sizlerin desteği ve duası ile yola çıkmış bir kardeşiniz olarak kimseye yapılmayacak bir söz tutulmayacak bir vaat ya da umut ticareti yapmadığımı Allah'ın huzurunda tekrar sizinle paylaşıyorum.

Kazananın hayal tacirliği olduğunu siz değerli vatandaşlarımızın görmesi için çok uzun beklememize bile gerek kalmadı. Şu an kendi içlerinde bir hırs ve intikam anlayışı ile nasıl çekiştiklerini, insanlara kendilerini kurtarıcı imiş gibi lanse ederek seçimi aldıktan saatler sonra çalışan çalışmayan ne kadar işçi varsa ekmekleri ile oynadıklarını izleyen ve bizler bankamatikçileri hedef aldığımızda bizi insanların ekmeği ile oynamak ile suçlayanların nasıl iyi polis kötü polis oynadıklarını izlemek için de çok beklememize gerek kalmadı.

Öyle sanıyorum ki sahte vaatlerin, umut ticaretinin sonucunda iflas eden gönüllerin isyan etmesini izleyeceğimiz günler de çok uzak görünmemektedir.

Tüm bunlar ışığında bizlere gönül vermiş bizlere destek vermiş siz sevgili Cumhur ittifakı seçmenlerinin dikkat etmesini istediğim bir husus var: "KİRLİ KAZANMAKTANSA TEMİZ KALMAK" düstürunu aklımızdan çıkarmadık

Bu kirliliği şöyle özetlemek daha uygun olacağı kanaatindeyim. Devletin varlığına kast eden PKK terör örgütünün siyasi uzantısının oylarının yarısını almak için görüntüde şehit ailelerine ve şehitlere yönelik vatansever tutumlar izlerken, o şehitlere kurşun sıkanlar ile arka planda el şıkışmaktır bu kirlilik. Milli hassasiyetleri olduğunu iddia ederek aday olup kendi cebinden bir kuruş harcamadan İYİ bir adaylık yapması için fonlanarak kendi partilisini kendisinden ve Cumhur ittifakından soğutmak için iftira dahil her argüman için okyanus ötesinden icazet alarak sabotaj amaçlı Ceyhan'da işgüzarlık yapmaktır kirlilik. Bir muhtar kadar oy alamamak için özel çaba sarfederek okyanus ötesindeki efendisine yalakalık yapmaktır kirlilik,

Benim ilçe başkanlarıma, meclis üyelerime, canını dişine takmış tüm partililerimin arasıma "mişler ile mışlar ile fitne salmak için" uğraşan sözde gazeteciliktir kirlilik. Şimdi siz kazandığınızı iddia ediyor olabilirsiniz. Bizim iddiamız da şu "Hile ile murad alan, adalet ile bela bulur".

Kirli olmamak için elinden geleni yapan her seçmenime herkesin önünde saygıyla eğiliyorum. Umut dolandırıcılığının kurbanı olmamayı seçen sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır.

Bu kirliliği şöyle özetlemek daha uygun olacağı kanaatindeyim. Devletin varlığına kast eden PKK terör örgütünün siyasi uzantısının oylarının yarısını almak için görüntüde şehit ailelerine ve şehitlere yönelik vatansever tutumlar izlerken, o şehitlere kurşun sıkanlar ile arka planda el şıkışmaktır bu kirlilik. Milli hassasiyetleri olduğunu iddia ederek aday olup kendi cebinden bir kuruş harcamadan IYI bir adaylık yapması için fonlanarak kendi partilisini kendisinden ve Cumhur ittifakından soğutmak için iftira dahil her argüman için okyanus ötesinden icazet alarak sabotaj amaçlı Ceyhan'da işgüzarlık yapmaktır kirlilik. Bir muhtar kadar oy alamamak için özel çaba sarfederek okyanus ötesindeki efendisine yalakalık yapmaktır kirlilik. 

Bizim iddiamız da şu; "Hile ile murad alan, adalet ile bela bulur".

Kirli olmamak için elinden geleni yapan her seçmenime herkesin önünde saygıyla eğiliyorum. Umut dolandırıcılığının kurbanı olmamayı seçen sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır.

Bu nedenle mücadele bir süreçtir ve bu süreç henüz devam etmektedir. Bakalım Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler. Başınız dik gönlünüz huzur dolu olsun. Biz sizleri utandıracak ne bir kelam ettik ne de bir pazarlık. Onurlu mücadelenin sonuçlarını yakın zamanda hepimiz göreceğiz.

Saygılarımla" ifadelerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık