EROL KAHRAMAN, “ÇANAKKALE KAHRAMANLARININ İSTİKLAL DESTANI, İSTİKBALİMİZİ AYDINLATIYO

EROL KAHRAMAN, “ÇANAKKALE KAHRAMANLARININ İSTİKLAL DESTANI, İSTİKBALİMİZİ AYDINLATIYO
  • 18 Mart 2024, Pazartesi 14:16

Cumhur İttifakı AK Parti Ceyhan Belediye Başkan Adayı Erol Kahraman, 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’mizin 109.yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Tarihimizden feyz alınarak günümüz Türkiyesi’ni aynı azim ve kararlılıkla ileriye taşıdıklarını belirten Kahraman, “Çanakkale Geçilmez, sözünü tarihe kanlarıyla nakşeden kahraman şehitlerimizden ve yedi düvele meydan okuyan, dönemin en modern ordularını dize getiren atalarımızdan ilham ve kuvvet alarak, her daim ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne yükseltme gayreti içinde olacağız”


Erol KAHRAMAN, Çanakkale Savaşı'nda yedi düvelin bütün oyunlarının bozularak topyekûn mağlup edildiğini belirterek "Tarihin tüm seyrini değiştiren, o devrin yeni Türkiye'sinin temelinde bu şanlı mücadele ve sonrasında kazanılan zaferler vardır. Çanakkale Zaferi; vatanımızın bütünlüğü ve bağımsızlığımız için her türlü imkânsızlıklara rağmen, milletimizin neleri başarabileceğinin en güzel kanıtıdır. Çanakkale'de yüz binlerce şehit ve gazilerimiz, 'Çanakkale Geçilmez' gerçeğini ve dünyada bu milletin var oluş iradesini kıracak hiç bir gücün olmadığını göstermiştir” dedi.

Ülkemizin geçmişte olduğu gibi bugün de hiç bir güce boyun eğmeyeceğini dile getiren Erol Kahraman, “Çanakkale'de ortaya konulan vatan sevgisi, millet olma bilinci, birlik ve beraberliğimiz en büyük zenginliğimiz, en büyük gücümüzdür. Milletimiz bu zaferi bize armağan eden kahramanları asla unutmamıştır ve unutmayacaktır. Şehitlerimizin aziz hatıralarını yüreğimizde taşımak ve yaşatmak, onların emaneti olan değerli ailelerine sahip çıkmak onların acılarını, üzüntülerini ve sorunlarını paylaşmak bizlerin üzerine düşen milli bir görev ve görevin ötesinde de bir vefa borcudur. Bu duygu ve düşüncelerle; Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünde bu büyük zaferi milletimize armağan eden, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz silah arkadaşları olmak üzere, deprem şehitlerimiz, tüm aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum” ifadesini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık