Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, Adana'da

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, Adana'da
  • 19 Mart 2021, Cuma 19:43

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Fatih Dönmez bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Adana’ya geldi. Adana’ya gelişinde havaalanında Vali Süleyman Elban, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Adana Milletvekilleri Tamer Dağlı, Ahmet Zenbilci ve Abdullah Doğru, belediye başkanları ile oda başkanları tarafından karşılanan Bakan Dönmez, kendisini karşılamaya gelenlere teşekkür etti ve karşılamanın ardından Adana Valiliğini ziyaret etti.

Valilik ziyaretinde vali yardımcıları ve kurum müdürleri tarafından karşılanan Bakan Dönmez, Valilik şeref defterini imzalamasının ardından Vali Elban’ın makamına geçti. Vali Süleyman Elban, Adana’nın genel durumu, gerçekleştirilen enerji yatırımları ve planlanan projeler hakkında Bakan Dönmez’e bilgi verdi. Yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından ziyaret son buldu.

 

Devlet bankası gecikme faizlerini sildi! Anapara borçlarına 18 ay taksit yapacak Devlet bankası gecikme faizlerini sildi! Anapara borçlarına 18 ay taksit yapacak

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık