Çiftçilerin Yüzü Gülecek!

Adana’da Şubat ve Nisan aylarında meydana gelen zirai don olaylarından etkilenen üreticiler için devlet desteği devreye girdi.

Çiftçilerin Yüzü Gülecek!
  • 22 Ekim 2025, Çarşamba 10:20

Tarım sigortası bulunmayan ancak Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS)’ne kayıtlı üreticilere toplam 717 milyon liralık ödeme yapılacağı bildirildi. Ödemeler, T.C. Kimlik Numarası son hanelerine göre 20 Ekim ve 24 Ekim 2025 tarihlerinde üreticilerin hesaplarına aktarılacak.

AK Parti Adana İl Başkanı Tamer Dağlı, yapılan destekle ilgili açıklamasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çiftçilere gösterdiği hassasiyete dikkat çekti. Dağlı, “Zirai don nedeniyle mağduriyet yaşayan üreticilerimizin yanında olmak, devletimizin en temel sorumluluklarından biridir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye, her zaman üreticisine sahip çıkmış, asla yalnız bırakmamıştır. Tarıma değer veren bir anlayışla bu destekler hızla hayata geçiriliyor, Adanalı üreticilerimizin bereketli topraklardaki emeği devletimizin güvencesi altında büyüyor. Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı arz ediyoruz. Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı’ya, Adana Milletvekillerimize ve emeği geçen tüm kurumlarımıza teşekkür ediyor, bu ödemelerin tüm çiftçilerimize hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum” dedi.

Dağlı, desteklerin hem üreticilerin moralini yükselteceğini hem de tarımsal üretimin sürekliliğini sağlayacağını vurguladı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık