CHP'li Vekil Geri Vites Attı

CHP'li Vekil Geri Vites Attı
  • 19 Aralık 2023, Salı 9:39

Adana'da Zeydan Karalar'ı CHP'nin yeni dönem Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklayan Burhanettin Bulut'un söz konusu ismin adaylığının kesin olmadığını söylediği belirtildi.

TV100'de yayınlanan programda bu konu ele alındı. Katılımcılar bulutun bu sözleri Zeydan Karalar'a sahip çıkmak adına sarfettiğini öne sürerek, "Yok böyle bir durum. Sorduk soruşturduk; partinin üst kuralları var ve hiçbirinin haberi yok." yorumunda bulundu.

Gazeteci Şaban Sevinç şöyle konuştu:

Burhanettin Bulut ‘Her ne kadar bu operasyonu yaparsanız yapın, seçim öncesi CHP’ye algı operasyonu yapıyorsunuz ama Zeydan Karalar’ı belediyeden uzaklaştıramayacaksınız, 31 Marttan sonra da Zeydan Karalar belediye başkanlığına devam edecek’ dedi. Adaylığına ilan etti diye algılandı bu hemen tepkiler oluştu. Ben de aradım Burhanettin Bulut’u adaylığını ilan mı ediyorsunuz dedim ‘Yok ben orada amacını aşan bir ifade kullandım, benim haddime mi aday ilan etmek’ dedi.

PARTİDEN TEPKİLER GELDİ

Bazı Parti Meclisi ve MYK Üyelerinin bu duruma tepki gösterdiği de öğrenildi. Burhanettin Bulut'tan açıklama bekleniyor.

Zeydan Karalar Resmen Aday! Zeydan Karalar Resmen Aday!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık