CHP'li Başkan, Cemil İpekçi'ye ayıp etti!

CHP'li Başkan, Cemil İpekçi'ye ayıp etti!
  • 13 Aralık 2023, Çarşamba 21:44

Ceyhan Belediyesi tarafından düzenlenen 1.Zeytin ve Zeytinyağı Festivali'nde "Zeytin Yeme" ve "Zeytin Güzeli" yarışmasında dereceye girenlere verilecek ödüllerin henüz verilmemesi nedeniyle tepkilere neden oldu.

Yarışmada en çok zeytin yiyen ve birinciliği elde eden Halil Ceylan, 7 bin lira, ikinci Emre Çalışkan, 5 bin lira, üçüncü Murat Özben de 3 bin lira kazanmıştı.

Zeytin Güzelleri ise; Yeliz Tüten birinciliği elde etti, 20 bin liranın sahibi oldu. İkinci Zeliha Nur Varol, 15 bin lira kazanırken, üçüncülüğü elde eden Günel Alakborova 7 bin 500 liralık ödülü kazanmasına rağmen, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, dereceye girenlerin hak ettiği paraları ödemeyince tepki topladı. Moda dünyasının duayeni olan Cemil İpekçi'nin jüri olduğu Zeytin Güzeli Yarışması'nda Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem'in İpekçi'ye ayıp ettiğini söyleyen vatandaşların tepkisi sürüyor.

Ceyhan'da konserlere para yağdıran belediye başkanı Hülya Erdem'in yarışmada derece alan vatandaşları bir aya yakın oyaladığı öne sürüldü.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık