"Ceyhan’ın Kahramanıyla, Geleceği Birlikte Yazalım."

  • 04 Ekim 2023, Çarşamba 18:39

Ceyhan Gaziosman Paşa Mahallesi'ne davet edilen AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Erol Kahraman'ı yüzlerce insan karşıladı.

Gaziosmanpaşa Mahallesi sakinlerine seslenen Erol Kahraman, Genel Seçim'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Belediye Başkanı seçildiğinde AK Belediyecilikle Ceyhan'ı şaha kaldıracağını söyleyen Erol Kahraman sözlerine şöyle devam etti:

"Ceyhan'ın özellikle yol, su sıkıntısı çektiğini biliyorum. Yazları sinek sıkıntısıyla da karşı karşıya kaldığını biliyorum. 200 kişinin çalışacağı elektrik santrali kuruyorum. Hepinizin muzdarip olduğu; mısır sapı, pamuk sapı,buğday sapını tarlada yakıyorlar anız olarak. Evlerinize küller geliyor. Sizleri onlardan, bir ay sonra başlayacak sezondan kurtaracağım. Artık çamaşırlarınıza is gelmeyecek. 200 tane kardeşim burada çalışacak ve hepsi Ceyhanlı olacak. Amacım Ceyhan'a hizmet. Çok şükür işimiz gücümüz var. Ama Ceyhan'a borcumuz da var. Burda çalıştık, burda kazandık, burda yatırım yaptık. Ceyhan'da işini biraz düzelten Adana'ya kaçıyor. Ben hala Ceyhan'da oturuyorum. İşim de, evim de, herkes burada. Ceyhan'ın yeni dönemine tanıklık eden ilk mahalle burası, Gaziosman Paşa Mahallesi. Aday Adaylığımın olması, Ceyhan'ın dört bir yanında coşkuya neden olduğuna inanıyorum. Bu sadece bir aday adayının değil, tüm şehrin yeni bir döneme adım atışının hikayesi artık. Ceyhan'ın Kahramanı bu yola Ceyhan'ın Yiğitleri'yle birlikte çıkıyor. Bu yeni dönemde hep birlikte Ceyhan'ın parlak yarınları için çalışmaya kararlıyız." 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık