Ceyhan'daki pusuya yatmış kunduzlar...

Ceyhan'daki pusuya yatmış kunduzlar...
  • 25 Ocak 2023, Çarşamba 22:27

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı seçim tarihinden sonra, Ceyhan'ın her noktası, siyasetçilerle dolup taşacak diye bekledik!

Maalesef göremedik...

İlçe başkanlarının ziyaretleri, gün geçtikçe daha fazla artmaya başladı. STK'ların genel kurul toplantılarında, kartlarını açık tutanları da gördük. 14 Mayıs seçimlerinden sonra; Hele bir genel seçimi görelim diyen, pusuya yatmış kunduz siyasetçilerden Ceyhan geçilmiyor.

Genel seçimin önemini, her genel başkan bastıra bastıra anlatmasına rağmen, kapı deliğinden ne oluyor diye bakanları gördük. Havayı koklayanları, 2024'te belediye başkanlığına aday olacak kunduzları, parti kurmayları görmezse, vah hallerine!

14 Mayıs sonrasını şimdiden düşünenleri Ceyhan'lılar bilmeli. Ceyhan'lı vatandaşlar; Genel seçime emek etmeden, yemek isteyen kunduzlara geçit vermemeli. Hangi partiden olursa olsun;14 Mayıs öncesi vatandaşın elini sıkmadan, 2024'ü düşünenleri bu millet iyi tanımalı.

AK Parti'den belediye başkanlığını düşünen, pusuya yatmış kunduz siyasetçiler; Erdoğan tekrar Cumhurbaşkanı seçilmezse, başka partiye cilve yapacak çok kunduzları göreceksiniz.

Erdoğan seçilirse, kunduzlar evinden çok parti binasına gideceğini biliyorum...

Şimdiden pusuya yatmış kunduzlara sesleniyorum; 14 Mayıs öncesi boyunuzu görelim ki, 14 Mayıs sonrası, söküğünüzü diksinler...

Hülya Erdem'e komşulardan veto! Hülya Erdem'e komşulardan veto!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık