CEYHAN'DA YALANIN YÜKSELİŞİ

CEYHAN'DA YALANIN YÜKSELİŞİ
  • 10 Haziran 2020, Çarşamba 23:56

"Yalanlar gerçeklerden daha hızlı yayılıyor." demiş Peaky Blinders.

Ceyhan'da ise yalan hem yayılıyor, hem de yükseliyor. Yalan yükseliyor, Ceyhanlı ise her yönden düşüşte. Hiç kimse karışmayıp doğal haline bırakılsa bile komşu şehirler hızında ilerleme gösterecekken, tam tersi yönde yuvarlanıyor. Başta Türkiye geneli işsizlik oranları, hizmet ve yatırımlar olmak üzere her türlü sıralamalarda Adana en olumsuz durumda yer alırken, ilçesi olan Ceyhan bu olumsuzluklarda ne hazindir ki liderliği de bırakmıyor.

İşin en trajik yanı ise, bu olumsuzlukları düzeltmeye çalışanlar ya alttan çelmeleniyor, ya da üstten kumpaslanıyor. Geçmiş yıllarda nasıl ki; Arınç'a sözde suikast iddiasıyla Türkiye çelmelendiyse, planlı üretilmiş sahte dijital veriler ve yalancı şahitler iftiraları gibi entrikalarla ülke geriletildiyse, Ceyhan'da da günümüz versiyonları devam ettirilmeye uğraşılmaktadır.

Bu uğraşlarda kazançlı çıkan mütemadiyen Bizans işbirlikçileri olmakta.

Ceyhan'ın faydası ve huzuru için kendi seçtiği başta Ceyhan eski Belediye Başkanları Alemdar Öztürk ve Kadir Aydar olmak üzere, propaganda ve algı etkisiyle sözde "suçlu" ilan edilmeleri elbette gerçeği değiştirmez.

Ama olan Ceyhan'a ve Ceyhanlıya olur. Nitekim Ceyhanlının hali ortada, hepimiz yaşayarak görmekteyiz.

Fazla söze ne hacet.

‘Yalan dört nalla,

Hakikat adım adım ilerler’! Sonuç : Hakikat, eninde sonunda yetişip yalanı bitirir.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık