Ceyhan'da SMA Hastası Aslı İçin Tek Yürek Programı Yapıldı

Ceyhan'da SMA Hastası Aslı İçin Tek Yürek Programı Yapıldı
  • 16 Mayıs 2024, Perşembe 16:49

Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar SMA'lı (Spinal Muskuler Atrofi) Aslı için başlatılan programa katılarak destek verdi. 

5 Yıldır SMA ile mücadele eden Aslı Aslan’ın valilik izinli kampanyasında %90’a varıldı. Kampanyanın tamamlanması için canlı yayın açan Gazeteci İzzet Aydemir’in programına Başkan Kadir Aydar’ın yanı sıra bir çok yardımsever katıldı. 

Baskan Aydar SMA'li çocuğu olan ailelerin yasadiklari sıkıntıları yakından bildiklerini söyleyerek, “Aslı yavrumuzu, bu hastalıktan kurtarabilmek için hepimiz elimizden geleni yapmalıyız. İlaç için ihtiyaç olan rakamın yüzde 90'ı toplanmış. Bizim insanlarımız yardımsever ve dayanışma sever. Çok az bir miktar kalmış. Geri kalan yüzdeyi tamamlayıp; ilacını Aslı'ımıza ulaştırabilirsek; onu sağlığına kavuşturmuş olacağız” dedi.

Ceyhan ve Türkiye’nin her tarafından yayını izleyen yurttaşları kampanyaya katkı sunmaya davet eden Aydar, “Azı-çoğu yok, damlaya damlaya birikecek göl olacak. Kampanyanın şu anda yüzde 90’ı tamamlandı, kalan yüzde 10’luk bölümü de tamamlanacaktır diye umut ediyorum. Yayını düzenleyen İzzet abiye duyarlılığı için teşekkür ediyor, Aslı ve ailesinin konuğu olmaktan da onur duydum” dedi.

Programa; Adana Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, 

AK Parti Meclis Üyeleri Dinçer Dinç, Yunus Korkmaz, CHP Meclis üyeleri Kaan Tüylü, ercan Tosun, Yaşar Cömert, Muhtarlar Dernek Başkanı Eren Ulaş’ta yayına katılarak destekte bulundular. 

Programda 260 Bin TL civarında destek toplanırken, Gazeteci İzzet Aydemir önümüzdeki günlerde yeni bir program daha yapacağını duyurdu. 

Bu arada; Destek olmak isteyen vatandaşlar Aslı Aslan için başlatılan yardım kampanyasına Adana Valiliği izniyle baba Yusuf Aslan adına açılan TR87 0001 0024 5866 0795 0450 10 numaralı hesap üzerinden destek verebilecek. Ayrıca Aslı Aslan'ın babası Yusuf Aslan'a 0 542 796 26 56 telefon numarasıyla ulaşarak yardımda bulunulabilecek.

‼️VALİLİK İZİNLİ KAMPANYA‼️

Ziraat Bankası

IBAN: TR23 0001 0000 1597 4458 4750 01

Alıcı: ASLI ASLAN YARDIM KAMPANYASI

Açıklama: Aslı'ya Nefes Ol

23-861 YUSUF ASLAN- Faliyet kodu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık