Ceyhan'da Müteahhitler Birliği seçime gidiyor

17 Haziran Perşembe günü gerçekleşecek olan Müteahhitler Birliği seçiminde aday olduğunu açıklayan iş insanı Sinan Çetin'e destek yağdı.

Ceyhan'da Müteahhitler Birliği seçime gidiyor
  • 11 Haziran 2021, Cuma 22:09

Ceyhan Müteahhitler Birliği 17 Haziran Perşembe günü seçime gidiyor. Ceyhan Öğretmenevi’nde gerçekleşecek olan seçimde Müteahhit Sinan Çetin  ile  Nedim Yıldız'ın yarışacağı seçimde projeler konuşulacak. İnşaat sektöründe başarıyla adından söz ettiren iş insanı Sinan Çetin'e mütehattilerden tam destek geldiği öğrenildi. Seçim günü projelerini bir bir açıklayacağını ifade eden Çetin başkanlığa en yakın isim olduğu konuşuluyor. Enerjisini Ceyhan'a harcamaya hazırlanan Çetin,"Ben, sen, o asla olmayacak, biz olup, birlik be beraberlik içinde Ceyhan'a katkı sunacağız. dedi.

"Yaşadığım şehrim için hayalim var"

Ceyhan Müteahhitler Birliği Başkan adayı Sinan Çetin Çetin sözlerine şöyle devam etti: "Ceyhan için hayalim var. Derdimiz mevki makam değil, niyetimiz halis, gayemiz belli. Cenab-ı Hak, sana hizmeti ibadeti farz kılmakla aslında cennetine girmeyi farz kılmıştır. Allah çıktığımız bu yolda yardımcımız" olsun dedi.

 

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık