Ceyhan'da Kentin Birliği Ceyhan'ın Geleceği Toplantısı Gerçekleştirildi.

Ceyhan'da Kentin Birliği Ceyhan'ın Geleceği Toplantısı Gerçekleştirildi.
  • 30 Ekim 2023, Pazartesi 12:16

Ceyhan Kent Konseyi'nin düzenlemiş olduğu "Kentin Birliği Ceyhan'ın Geleceği" Toplantısına Ceyhan Kaymakamı Sayın Muhammed Gürbüz, Ceyhan Belediye Başkanı Sayın Hülya Erdem, STK Başkanları ve Yöneticileri, Oda Başkanları ve Muhtarların katılımlarıyla "Kentin Birliği Ceyhan'ın Geleceği" Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda Ceyhan Kaymakamı Sayın Muhammed Gürbüz, Ceyhan Belediye Başkanı Sayın Hülya Erdem, Ceyhan Kent Konseyi Başkanı Sayın Muhammed İslam Bünül; Ceyhan'ın Geleceği hakkındaki düşüncelerine yer verdiler. 

Ceyhan Kaymakamı Sayın Muhammed Gürbüz: "Yerel düzeyde demokratik katılımın yaygınlaştırılmasını, hemşerilik hukuku ve ortak yaşam bilincinin gerçekleştirilmesini, çok ortaklı ve çok aktörlü yönetim anlayışının benimsenmesini sağlamak, 100. yılını kutlayacağımız "Birlik ve beraberlik ile ilan edilen Cumhuriyetimizi örnek  alarak yine ortak akıl ve çözümlerle katılımcı demokrasisinin gelişmesi için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Ceyhan'a ve devletimize hizmet için buradayız. Siz değerli üyelere, Sivil Toplum Kuruluşlarına, Kent Konseyi'ne, ilçemize hizmet eden herkese teşekkür ediyorum. Bu toplantının Ceyhan'a hayırlı olmasını diliyorum."

Ceyhan Kent Konseyi Başkanı Sayın Muhammed İslam Bünül: "İstiklal Harbimizin Baş Komutanı, ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bizlere bu vatanı armağan eden kahraman ecdadımızı rahmetle, minnetle, şükranla yad ediyor, ruhları şad olsun diyorum. Cumhuriyetimizin 1. asrının son gününde Ceyhan'da yeni yüzyıla şahitlik edecek kadroları bir araya getirme imkanını bizlere nasip eden Allah'a şükrediyoruz. Yaşadığımız kente sahip çıkmak, karar alma süreçlerinde daha fazla katılım sağlamak, Ceyhan'ın geleceği temasıyla bugün bir araya geldik. Birlik, beraberlik ve kardeşlik ile hareket ederek Ceyhan'ı hep birlikte geleceğe hazırlamalayız. Demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti anlayışına uygun milli ve manevi değere bağlı çağdaş katılımcılarla kentin sosyal ve kültürel etkileşimini artırmak, huzur ve güvenliği sağlamak için doğruya doğru, yanlışa yanlış diyecek herkesle yol yürümeye hazırız. Çocuklarımızın geleceğini teminat altına alalım. Teşriflerinizden dolayı başta Kaymakamımız olmak üzere hepinize teşekkür ederim.

Ceyhan Belediye Başkanı Sayın Hülya Erdem: "Cumhuriyetimizin 100.yılı hepimize kutlu olsun. Ceyhan'a yakışır bir biçimde Cumhuriyetimizi kutluyoruz. Cumhuriyet'in 100. yılına bizi buralara getiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Şehitlerimize, gazilerimize, şükranlarımı sunuyorum. Mekanları Cennet olsun. Bütün Ceyhanımıza hayırlı uğurlu olsun. Ceyhan enerji iktisat bölgesi. Ceyhan önü açık bir ilçe.  İnşallah Ceyhan Kent Konseyi ve buradaki Oda Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte Ceyhanımızı daha iyi bir yere taşıyacağız. Ceyhanımızı inşallah hep birlikte iyi yapacağız. Bununla ilgili ben daha önce Organize Sanayi bölgesi'nde toplantıda bahsetmiştim. Dosyamızı hazırlayalım. Ceyhan'ın il olması için hep birlikte müracaat edelim demiştim. Biz dosyamızı hazırladık. Oda Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları ve şuan mevcuttaki İlçe Başkanımız da burada. Bu şehri hazırlamamız lazım." ifadesini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık