CEYHAN’DA İHTİYAÇ SAHİPLERİNE 100 BİN EKMEK DAĞITILACAK

CEYHAN’DA İHTİYAÇ SAHİPLERİNE 100 BİN EKMEK DAĞITILACAK
  • 14 Nisan 2021, Çarşamba 22:14

Ceyhan Kent Konseyi ve Fırıncılar Odası Başkanı Muhammed İslam Bünül, Ramazan Ayı’nın ilk günü ekmeğe getirilen yüzde 16’lık zammın fırıncı esnaflarının yaptığı fedakarlıkla Ramazan sonrasına bırakıldığını duyurdu.

BÜNÜL: ESNAFLARIMIZ FIRSATÇILIK DEĞİL, FEDEKARLIK YAPIYOR

Ceyhan’da hizmet veren fırıncıların her zaman olduğu gibi fırsatçılık değil, fedekarlık yaptıklarına vurgu yapan Ceyhan Fırıncılar Odası Başkanı Muhammed İslam Bünül,  ‘‘Nisan ayının başında uygulamayı düşünülen fiyat artışı ilgili görüşmelerin uzaması nedeni ile Ramazan ayının ilk gününe denk gelmiştir. Kamuoyunun ve vatandaşlarımızın hassasiyetlerini göz önünde bulundurup, her zaman olduğu gibi fedakarlığı fırıncı esnaflarımız yapacaktır. Fırıncı esnafı olarak milletimizin ve devletimizin her zaman yanında olduk. Fırsatçılık peşinde değiliz. Her Dolar artması neticesinde haftalık zam yapanlar gibi değiliz. Alınmış olan yeni ekmek fiyatının Ramazan ayı sonuna ertelenmesi kararı aldık. Kamuoyunun ve kıymetli esnaflarımızın ve hemşehrilerimizin bilgisine sunuyoruz.’’ İfadelerini kulandı.

FIRINCI ESNAFI ZAMMI BİR AY ERTELEDİ

Ekmek üretim girdilerine ve esnafların zam taleplerine değinen Başkan Bünül, ‘‘Adana, Kozan ve Ceyhan Fırıncılar Oda başkanları olarak odalarımıza bağlı esnaflarımızın uzun süredir artan girdi maliyetleri nedeni ile ekmek fiyatında artış talepleri neticesinde Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu'na 200 Gr 1,50 TL olan ekmek fiyatının %16 artışla 1,75 TL'ye çıkartılması yönünde değişiklik yapılması talebinde bulunduk.  Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimiz tarafından yapılan araştırma sonucunda ülke genelinde bir çok ilin ekmeğin kilogramının 9,00 TL’yi aşmayacak şekilde fiyat tarifeleri uygulandığı tespit edildi. Ekmeğin hammaddesi olan girdilerin artması da göz önünde bulundurulduğunda fiyat artışı kabul görmüştür.’’

CEYHAN’DA İHTİYAÇ SAHİPLERİNE 100 BİN EKMEK DAĞITILACAK

Ramazan ayının paylaşma ayı olduğunu ifade eden Başkan Bünül, ‘‘Ceyhanlı fırıncılar olarak hayırsever iş adamlarımızın desteği ile ihiyaç sahibi ailelere destek olmak, ekmeğimizi paylaşmak için Ramazan ayı boyunca 100 bin ekmek dağıtımı gerçekleştireceğiz. Kıymetli Ceyhanlı hemşehrilerimize hayırlı, bereketli ve sağlıklı bir Ramazan diliyoruz’’ dedi.

Başkan Muhammed İslam Bünül, “Vatandaşlarımızın önerilerini önemsiyoruz” Başkan Muhammed İslam Bünül, “Vatandaşlarımızın önerilerini önemsiyoruz”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık