Ceyhan'da her şey çok güzel oluyor!

Ceyhan'da her şey çok güzel oluyor!
  • 08 Mayıs 2022, Pazar 22:46

Ceyhan tarihinin en kötü belediye başkanı olan Hülya Erdem, Ceyhanlı vatandaşlarla dalga geçmeye devam ediyor. Eşiyle birlikte rüşvetten yargılanan Hülya Erdem'in meclis gündemine taşıdığı borçlanma yetkisi sonrası Ceyhan'lılar çileden çıktı. Ceyhan Belediye Başkanı olduktan sonra, defalarca Ceyhan'ın yollarının asfaltlanacağını söyleyen Erdem, köstebek yuvasına dönen yolları unutup, köpeklere güzellik yarışması yaptı.  

Ceyhan'lı vatandaşlar, devlet görevlilerini göreve davet etti. Hizmetten yoksun bırakılan bir ilçeye, sahip çıkamayan belediye başkanını görmezden gelen yetkililere vatandaşlar tepki gösterdi. Ceyhan'da onlarca sorun varken ve söz vermelerine rağmen yerine getirmezlerken, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem'in Ceyhan'ı daha da geriye götürmelerine müsaade eden siyasi iradeye vatandaşlar ateş püskürdü.

Ceyhan'ın yolları seçimde mi yapılacak?

Ceyhan'ın Burhaniye Mahallesi sakinlerinden Hülya Erdem'e veryansın!

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem'in de aynı mahallede oturduğunu söyleyen Burhaniye Mahallesi sakinleri; "Erdem'in Ceyhan umurunda değil, umurunda olsaydı; mahalleden defalarca araçla gidip geliyor, köstebek yuvasına dönen yolları görüyor, kadının umurunda değil, oturduğu yerden maaş alıyor yazık! Utanmadan, sıkılmadan bir de köpeklere güzellik yarışması düzenliyor. Resmen akıl tutulması gibi bir şey. Ceyhan'da bu kadına dur diyecek ne bir siyasi irade, ne de devlet görevlileri var. Milletvekillerinin de, genel başkanlarınında umurunda değil, anlayacağınız, Ceyhan eskisinden daha felaket durumda. Başımıza iş bilmez bir kadını getirdiler,  Ceyhan demek ki buna layık!" diyerek tepki gösterdiler. 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık