Ceyhan Rezalete Şahit Oldu!

Ceyhan Rezalete Şahit Oldu!
  • 23 Ağustos 2023, Çarşamba 11:57

Gazeteci Ceyhun Özer'in haberi üzerine AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.

AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy:

"CHP’li Ceyhan Belediyesi’nin 6 Şubat depremzedeleri için toplanan yardımları ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtmak yerine, 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde seçim rüşveti olarak dağıtacağını seçim sürecinde defalarca gündeme getirmiştik. Milyonlarca insanımızın evsiz, barksız, kıyafetsiz bir şekilde kış soğuğunda sokaklarda, çadırlarda, konteynerlerde kaldığı asrın felaketini yaşadığımız 6 Şubat depremlerinde, Türkiye’nin dört bir yanından vatandaşlarımızın yolladıkları yardımların beceriksiz, basiretsiz, vicdansız, çapsız CHP'li Ceyhan Belediyesi tarafından nasıl heba edildiğini utanarak izledik! Sizde hiç mi vicdan yok? Sizde hiç mi insaf yok? Sizde hiç mi utanma yok?

Ceyhan’da sözüm ona hemşehrilerimizin oylarını almak için seçim rüşveti olarak dağıtmak amacıyla depremzedelerden sakladığınız onlarca giyim malzemesini aylar sonra çöpe atarken hiç mi yüzünüz kızarmadı? 4,5 yıldır Ceyhan’a yaptığınız ihaneti ve zulmü depremzede vatandaşlarımıza yapmaktan hiç mi utanmadınız?

CHP’li Ceyhan Belediyesi’nin yaptığı bu hareket artık beceriksizlikten de öte düpedüz ihanettir. Ceyhanlı hemşehrilerimiz size, sizin bu kirli zihniyetinize, tüm beceriksizliklerinize ve depremzede vatandaşlarımıza yaptığınız bu büyük ihanete 31 Mart’ta gereken cevabı fazlasıyla verecektir!" ifadelerinde bulundu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık