CEYHAN OSB’DE İLK FABRİKA HEYECANI

CEYHAN OSB’DE İLK FABRİKA HEYECANI
  • 08 Temmuz 2020, Çarşamba 20:03

Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi alanında Ceyhanlı Yatırımcıya ait Samed Beton Firması tarafından 6.496,49 metrekare arsada yapılacak ilk fabrika için 07.07.2020 günü arsa tesviye ve dolgu çalışmalarına başlandı. 


OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz başkanlığında, Yönetim Kurulu Üyeleri Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can, Dinçer Dinç, Cumali Kalkan ve Ali Yıldırım, OSB İdari Personeli ile yatırımcı firma sahipleri ve hafriyat firma sahibinin katılımıyla Ceyhan OSB  alanında, 07.07.2020 günü saat 09.00’da yatırıma başlangıç organizasyonu gerçekleştirildi.

Ceyhan Organize Sanayi Bölgesinde ilk tesisi yapacak olan Samet Beton Yapı Elemanları Firması, yatırıma başlaması nedeniyle kendisine tahsis edilen alanda kurban kesti.

Burada bir konuşma yapan Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, 3 yıl önce kuruluş çalışmalarına başlanan ve bu yılın başında imar planı ve uygulama imar planı onaylanan sahada bugüne kadar  OSB Yönetimi olarak temel altyapı çalışmalarını belli bir seviyeye getirdiklerini; özel sektörün ilk icraatının bugün başladığını ve bu çalışmaların artarak devam edeceğini söyleyerek bu süreçte emeği geçen ve katkısı olan tüm kuruluşlara ve kişilere teşekkür etti.

“CEYHANLI HEMŞEHRİLERİMİZ SABIRLI OLSUN”

Ceyhan Kamuoyunun OSB alanında hareket istediğini de söyleyen Kaymakam Yılmaz, bu işlerin hemen olmadığını, sabırlı olmak gerektiğini, arsa tahsisleri gerçekleştikçe de hareketliliğin artacağını, OSB'de yatırım yapmak isteyen yatırımcılara OSB Yönetimi olarak gerekli kolaylığı ve desteği sağlayacaklarını belirtti; Ceyhanlı İşinsanlarını Ceyhan OSB'de yatırım yapmaya davet etti; beton yapı elemanları üretecek olan Samed Beton'un OSB'de başladığı ilk fabrikanın tüm Ceyhanlılar için hayırlı olmasını diledi; fabrikanın bir an önce tamamlanmasını ve üretime başlamasını tüm Ceyhanlılar adına heyecanla beklediklerini ifade etti.

Ceyhan Kaymakamı ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Bayram Yılmaz ve katılımcılar kurban kesimi esnasında dualar ederek burada çalışanların ve çalışacak olanların kazadan beladan korunması dileklerinde bulundular, yatırımcıyı kutlayarak başarılar ve kolaylıklar dilediler; ilk tesisin ilçemize hayırlı olması temennisinde bulundular.

1.210 dönüm arazi üzerine kurulan ve 850 dönüm sanayi alanına sahip olan Ceyhan Organize sanayi bölgesinde 5.000 metrekare ile 41.000 metrekare arasında değişen büyüklüklerde, tapuları bu hafta çıkarılan 50 adet arsa bulunuyor. OSB'de Bugüne kadar 6 yatırımcıya arsa tahsis edildi.

Şeref Can Ceyhanlıları Kandırdı mı? Şeref Can Ceyhanlıları Kandırdı mı?

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık