Ceyhan Kent Konseyi Başkanı Muhammed İslam Bünül net konuştu!

Ceyhan Kent Konseyi Başkanı Muhammed İslam Bünül net konuştu!
  • 22 Aralık 2022, Perşembe 20:59

Ceyhan Kent Konseyi Başkanı Muhammed İslam Bünül ve yönetimi CTO, CTB ve İYİ Parti İlçe teşkilatına ziyaretteler gerçekleştirdi. Ziyaretlerde istişarenin önemine vurgu yapan Başkan Bünül, ortak paydalarının Ceyhan olduğunu söyledi.

Ceyhan Kent Konseyi Başkanı Muhammed İslam Bünül ve yönetimi genel kurullarda güven tazeleyen, Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can, Ceyhan Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Aydar ve İYİ Parti Ceyhan İlçe Başkanı Sedat Akkuş ve yönetimlerine hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde Ceyhan konuşuldu.

‘‘CEYHAN İÇİN TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYANLAR DESTEKLENMELİ’’

Ceyhan Kent Konseyi Başkanı Muhammed İslam Bünül ve yönetimi ilk olarak Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can ve yönetimine ziyaret etti. Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can ve yönetimine yeni dönemde başarılar dileyen Başkan Bünül, ‘‘Ceyhan’ın gelişimi noktasında Şeref Başkan ile sürekli diyalog ve istişare halindeyiz. Ceyhan’da maalesef bir kurumu veya yöneticileri eleştirmek en kolayı olmuş. Ancak eleştirirken Ceyhan için taşın altına elini koyanları destekleyip çalışma gayretini arttırmıyoruz. Ticaret Odası başkanımız ve yönetimi Ceyhan’ımızın gelişmesi için çalışıyor. Yeni dönemde Şeref Başkana ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyor, Ceyhan için atılacak her adımı desteklemeye devam edeceğiz’’ dedi.

BAŞKAN CAN’DAN BAŞAN BÜNÜL’E TEŞŞEKKÜR

Ziyaretlerinden ötürü Başkan Bünül ve yöneticilerine teşekkür eden CTO Başkanı Şeref Can, ‘‘Ceyhan Organize sanayi bölgemiz için çalışmaları hızlandırdığımızda kimse ümitli değildi. Çok şükür birinci etabında tüm arsalar yatırımcılarımıza tahsis edildi ikinci etap için başvuruları almaya başladık. 4 bin dönümün üzerinde olan ikinci etap için 12 bin dönümlük yatırımcı başvurusu bulunuyor. Bunun dışında geçtiğimiz günlerde duyurduğumuz Gümrük Müdürlüğü Ceyhan’ımıza hayırlı olsun. Sıradaki amacımız Deniz Ticaret Odası’nın kurulmasını sağlamak. Hayata geçen bu büyük projeler büyük emekler sonucunda ortaya çıktı. Ceyhan’ın geleceğini ilgilendiren bu çalışmalara her zaman destek veren İslam Başkana teşekkür ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

BAŞKAN BÜNÜL: CEYHAN İÇİN İSTİŞARE ETMEMİZ ŞART

Başkan Bünül ve yönetimi daha sonra genel kurulda güven tazeleyen Ceyhan Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Aydar ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Aydar’ın şehir dışında olmasından ötürü katılamadığı toplantıda Meclis Başkanı Ali Cem Sandıkçı ve borsa yöneticileri katıldı. Ceyhan’ı geliştirecek projeler için istişarenin şart olduğunu dile getiren Başkan Bünül, bu kapsamda Ceyhan Kent Konseyi olarak üç ayda bir tüm STK ve meslek odaları başkan ve yönetimlerinin katılım sağlayacağı istişare toplantıları düzenleyeceklerini söyledi.

Ziyaretlerinden ötürü Başkan Bünül ve yönetimine teşekkür eden Sandıkçı, Ceyhan Ticaret Borsası olarak çalışmaları hakkında bilgi verdi.

SANDIKÇI: LİSANSLI PAMUK DEPOSU ÇALIŞMAMIZ VAR

Ceyhan Ticaret Borsası olarak lisanslı pamuk depolama tesisi için çalışmalar yürüttüklerini belirten Meclis Başkanı Ali Cem Sandıkçı, ‘‘Türkiye’de Urfa ve Söke’de olmak üzere iki tane lisanslı pamuk depolama tesisi bulunuyor. Kısmet olursa bu tesisin üçüncüsünü pamuğun başkenti Çukurova’mıza Ceyhan’ımıza kazandırmak için çalışmalar yürütüyoruz. Söke Ticaret Borsamız ile geçtiğimiz günlerde görüşmelerimiz oldu. Hedefimiz bu projeyi Ceyhan’da hayata geçirmek’’ ifadelerini kullandı.

KENT KONSEYİ’NDEN İYİ PARTİYE ZİYARET

Başkan Bünül ve yönetimi son olarak genel kurulda güven tazeleyen İYİ Parti İlçe Başkanı Sedat Akkuş ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Samimi bir ortamda geçen ziyarette Başkan Bünül, İYİ Parti İlçe Başkanı Akkuş’u ve yönetimde yer alanları tebrik etti. Sedat Akkuş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, teşekkür etti.

Ziyaretlerin ardından Başkan Bünül ve yönetimi kısa bir değerlendirme toplantısının ardından programlar son buldu.

CHP'li Ceyhan Belediye Başkanı reklam uğruna SMA  hastası aileyi yerle bir etti CHP'li Ceyhan Belediye Başkanı reklam uğruna SMA hastası aileyi yerle bir etti

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık