Ceyhan Kaymakamlığı'nın Sergi Açılışı İlgi Gördü

Ceyhan Kaymakamlığı'nın Sergi Açılışı İlgi Gördü
  • 29 Aralık 2023, Cuma 11:54

Ceyhan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Aile Destek Merkezi(ADEM) 1.dönem sergi açılışı büyük ilgi gördü.

Sergiye Ceyhan Kaymakamınız Sayın Muhammed Gürbüz, Ceyhan Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Kocaman, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ceyhan ilçe emniyet müdürü Ferdi Büyükatak İlçe Jandarma Komutanı Satılmış Çal, AK Parti ve MHP ilçe başkanları, Belediye Başkan aday adayları, Kurum ve Kuruluşların daire, müdür amirleri, oda başkanları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldılar.

Ceyhan Kaymakamımız Sayın Muhammed Gürbüz ve Ceyhan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdiresi Hülya Yalın'ın çalışmalarıyla Aile Destek Merkezi(ADEM) kurularak 7 kursta 100 kursiyeri eğitim gördü. Meslek edindirme kursları ile kursiyerlere mesleki beceriler kazandırarak eğitimler verilerek farklı el sanatları dallarında açılan kurslarda kursiyer öğrencilerine Vakıf tarafından alınanKonusunda uzman kişiler tarafından verilen eğitimlerle kursiyerler tarafından yapılan el ürünleri Kaymakamlık önündeki Cumhuriyet Meydanı alanında sergilenmek üzere vatandaşlara sunuldu.

Sergilenen ürünlerin satışında toplanan paralar ise kursiyerler arasında eşit şekilde dağıtılacağı öğrenildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık