Ceyhan Kaymakamı Ramazan Kurtyemez Göreve Başladı

Ceyhan Kaymakamı Ramazan Kurtyemez Göreve Başladı
  • 09 Şubat 2024, Cuma 19:01

5 ay önce göreve gelen, çalışmaları ile vatandaşlar tarafından takdirle karşılanan ve ani bir kararla Çorum ili Vali Yardımcısı olarak tayini çıkarılan Ceyhan Kaymakamı Muhammed Gürbüz'ün geçen hafta Cuma günü ilişiğini kesmesinin ardından Trabzon Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez Ceyhan Kaymakamı olarak göreve başladı.

1976 yılında Denizli'nin Çameli ilçesinde doğdu. İlköğretimi Kirazyayla'da, ortaöğretimi Çameli’nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Kaymakamımız Sayın Ramazan Kurtyemez 2001 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından açılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Afyonkarahisar'da Kaymakam Adayı olarak mesleğe başladı.

Burdur-Tefenni, Tokat-Sulusaray, Uşak-Karahanlı, Çorum-Boğazkale ilçelerinde kaymakam vekilliği görevlerinde bulundu.

Kaymakam Kurtyemez, Yozgat-Saraykent, Elâzığ – Arıcak Kaymakamlığı, Şırnak Vali Yardımcısı, Burdur - Ağlasun, Van - Tuşba, Çorum - Alaca ve son olarak Trabzon–Akçaabat ilçesinde Kaymakam olarak görev yaptı.  

26/01/2024 tarihli ve 2024/17 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Ceyhan Kaymakamlığına atanan Ramazan Kurtyemez evli ve iki çocuk babasıdır..

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık