Ceyhan kapalı spor salonu bakıma alınacak

Ceyhan kapalı spor salonu bakıma alınacak
  • 23 Haziran 2020, Salı 20:32

AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammet İslam Bünül, Ceyhan kapalı spor salonu'nun bakıma alınacağını söyledi.

Başkan Bünül, 2007 yılından günümüze kadar Ceyhan Belediyesinin kullanımında olan Ceyhan kapalı spor salonunun protokol süresinin dolması nedeniyle 12 Haziran 2020 tarihinden itibaren Ceyhan İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü aracılığı ile Ceyhanlılara hizmet vermeye başladığını söyledi. Bünül, “Ceyhan kapalı spor salonunda yapılması gereken tadilat ve tamiratlar için Gençlik ve Spor Bakanlığı'mızdan ödenek talep edilmiş, gerekli bütçe Gençlik ve Spor Bakanlığı'mızca ayrılmıştır. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'müz tarafından ihale süreci yürütülecek” dedi.

Yeni spor alanları müjdesi de veren AK Parti İlçe Başkanı Bünül, Bakanlığın, ilçede sosyal aktivitelerin artması, sportif faaliyetlerin daha modern alanlarda yapılması için, Ceyhan kapalı spor salonu yanında, Şehit Tuncay Ateş İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde, Ceyhan İMKB Anadolu Lisesi bahçesinde, 3 adet butik spor salonu yapacağını söyledi. Ceyhan’da gençlerin hizmetine sunulacak olan 2 adet genç ofis ise Eczacı Bahattin-Sevinç Erdinç Fen Lisesi ve Ceyhan Anadolu Lisesi içerisine yapılacağını ifade eden Bünül, “Genç ofisler aracılığıyla gençlerimize gençlik faaliyetleri ve sosyalleşmeleri için fırsat ve imkan sağlanacaktır. Yaz tatillerinde çocuklarımızın yüzme öğrenmeleri için Ceyhan kapalı spor salonu bahçesine ve Remzi Oğuz Arık İlkokulu bahçesine 2 adet portatif yüzme havuzu kurulacak" diye konuştu.

AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül'den zehir zemberek açıklama! AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül'den zehir zemberek açıklama!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık